Top 3 januari - #8

Februari, een tot nu toe koude en natte maand. Ik hoop dat de zomer er weer snel is, maar hé ik geloof dat we daar nog even op moeten wachten. Ik ga vandaag bekijken welke blogs er in januari veel gelezen zijn. Kijk je mee?

Facebook - 1323 likes 
In vergelijking met vorige maand zijn dit er 56 meer. Ik heb 2 succesvolle win-acties gedaan in samenwerking met de Wereld van Bryan en Elke Blogt. Super leuk om te zien dat dit zo'n resultaat heeft.

Instagram - 431 volgers
In vergelijking met vorige maand heb ik ineens een stuk minder volgers op Instagram. Weet je hoe dat komt? Ik heb irrelevante volgers verwijdert. Volgers die niet actief waren, rare accounts en waarvan ik dacht dat ze totaal geen interesse hebben in mij en mijn product.

Blog: top 3 van de maand januari


1. De best gelezen blog van de maand januari is de 10 feitjes blog nummer 11.2. Daarna komt de blog over dat Nicole's Choice 2 jaar bestond.


3. Dan weer een dag in eten van Nathalie.

Aantal blogs:
In de maand januari kwamen er in totaal 15 blogs online. In de maand december kwamen er 8 online. Ik merk dat ik nu in februari weer wat minder inspiratie heb. Inclusief vandaag nog maar 2 blogs online. Het wisselt een beetje haha ;-) Ik probeer het in ieder geval niet als een verplichting te zien, het moet wel leuk blijven.

De favorieten van jullie zie je hierboven maar welke waren mijn favoriet of vind ik het benoemen waard, dat zie je hieronder:


1. Ik schreef weer eens een blog over suiker, en voornamelijk een sugarrush.


2. De zalmsalade haalde net de top 3 niet, dus deze hoort hier echt wel bij.


3. Ook vertelde ik jou weer eens wat ik zoal op een dag eet. Ook deze haalde net de top 3 niet.Liefs, Nicole

Reacties