Top 3 december - #7

Januari, hallo 2019! Wat heb ik uitgekeken naar jou. Ik ben blij dat 2018 voorbij is, dit was geen goed jaar voor mij. Hoe was jouw 2018?

Facebook - 1267 likes 
Vandaag heb ik 1267 likes.

Instagram - 619 volgers
Wist jij dat ik Instagram meer gebruik voor persoonlijke foto's? Ik vind Instagram ook gewoon leuk omdat veel vriendinnen van mij er gebruik van maken. Ook daarom komen hier vaker persoonlijke foto's voorbij. Dus, volg je mij wel op Facebook maar niet op Instagram en wil je mij eigenlijk beter leren kennen? Volg me dan ook op Instagram ;-)

Blog: top 3 van de maand november 
1. De best gelezen blog van de maand november is de 10 feitjes blog nummer 10.2. Daarna komt de 10 feitjes blog nummer 9.3. Daarna komt de 150ste blog voorbij.


Aantal blogs:
In de maand november verschenen er in totaal 8 blogs op mijn website. Dit was in vergelijking met november heel weinig. Ik heb even minder inspiratie of zo, stom is dat. In januari ga ik weer mijn best doen voor jullie hoor ;-)

De favorieten van jullie zie je hierboven maar welke waren mijn favoriet of vind ik het benoemen waard, dat zie je hieronder:1. Ik vond het zelf een leuk idee om te gaan high tea-en met de feestdagen. Hier schreef ik een blog over.2. Ik ben nog steeds op zoek naar mensen die willen vertellen wat zij eten op een dag. Ik schreef hier een blog over. Heb je dit al gezien?


3. Jullie weten vast dat ik van de zomer houd, maar toch maakt ik een lijstje van leuke dingen in december. Deze vind je hier.


December
Zoals ik al zei was december geen blog maand, maar januari wordt dat weer wel. Ik ga mijn best doen.


Liefs, Nicole

Reacties