Mijn dag in eten.

Ik laat jullie regelmatig zien wat andere collega bloggers of collega webshopeigenaren eten op een dag. Vandaag laat ik jullie dit ook een keertje zien. Ik deed het eerder één keer. Vandaag volgt deel 2.Ontbijt
Als ontbijt neem ik een mix van het onderstaande:

 • 1,5 eetlepel hüttenkwark
 • 1,5 eetlepel magere Franse kwark
 • 3 eetlepels zelfgemaakte granola. Overigens was deze granola vrij van olie en geraffineerde suikers. Ik heb deze gezoet door zelfgemaakte appelmoes toe te voegen.
 • 2 theelepels cacaonibs
 • handje krentjes


Daarbij drink ik 2 kopjes Wondertea met honing want ik heb een beetje last mijn keel.


Sweet Happiness, foto: Bright Blue Books


Tussendoortjes
Ik drink tussendoor 1 kopje Sweet Happiness, 1 kopje Sencha Tea en 1 kopje Bloesem Thee. Ook eet ik een halve appel en een halve peer. De andere helft at papa op.


Lunch
Bij de lunch geniet ik van 1 kopje Sweet Dragon thee en ik eet een boterham met zalmsalade. Het recept voor deze goddelijke salade met maar 5 ingrediënten (inclusief peper en zout) vind je hier.


Diner
Ik geniet van een heerlijk biefstukje, heel veel spruitjes en 3 krieltjes met schil. Bij het avond eten drink ik ook thee en neem ik een kopje Fruit Explosie.


In de avond drink ik nog 2 koppen thee, namelijk Appeltaart Thee en Refreshing Boost.


Liefs, Nicole


Reacties

 1. Interessant om te lezen. Ik haal hier altijd inspiratie uit om mijn eigen voedingspatroon wat meer te veranderen. Doet me er gelijk aan denken dat ik zelf ook maar weer eens granola moet gaan maken. Hmm.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik leuk om te lezen. Zelf vind ik dat ook altijd fijn, kom je net weer op andere ideetjes vind ik :)

   Verwijderen

Een reactie posten