Mijn dag in eten van Kelly van Bij Zus

De vorige mijn dag in eten is twee weken geleden, vandaag is de dag aangebroken dat Kelly van de blog Bij Zus je meeneemt en laat zien wat zij zoal op een dag eet.

Even voorstellen
Hoi allemaal! Ik ben Kelly, 24 jaar en de trotse eigenaresse van persoonlijke lifestyle blog Bij Zus. Voor een online kopje thee kun je daar op bezoek! In het dagelijks leven ben ik fulltime bezig met Bij Zus, maar daarnaast heb ik het ook druk als vriendin van een vrachtwagenchauffeur, dochter, schoondochter, zus en het allerleukste tante! Mijn vriend en ik wonen in een dorp tussen Roermond en Venlo, kortom het bourgondische Limburg.Ontbijt
Ik neem je mee in een gewone thuis werkdag. Doordeweeks start ik eigenlijk altijd met een kommetje magere roeryoghurt met cruesli. Bij uitzondering eet ik een boterham, dit is meestal alleen als ik mee ga op de vrachtwagen. Naast de roeryoghurt die ik eet drink ik nog een grote mok water. 


Tussendoor
Als tussendoortje neem ik een uurtje of 2 later een appel. Deze heb ik even opgewarmd in de magnetron, want anders is de kans groot dat ik er allergisch op reageer. Net vandaag heb ik er ook een kuipje appelmoes bij met mijn vitamine D. Deze neem ik normaal gesproken bij het ontbijt, maar dat was ik vergeten. En een mok thee!

Lunch
Voor de lunch maak ik wel een boterham en deze beleg ik met een gebakken ei en ham. Moet kunnen op een woensdagmiddag. Daarnaast neem ik een kopje cup a soup. Tussen 3 en 4 begint het bij mij meestal dan weer te knagen. Dus ik neem weer een mok water en daarnaast een paar pepernoten en een blokje chocolade. Diner
Rond half 6 heb ik een bordje nasi klaar. Nasi, maar dan anders, want het is zilvervliesrijst met nasigroente, zalm en teriyaki saus. En als toetje lepel ik het laatste beetje Ben & Jerry’s strawberry shortcake bakje uit. Na het avondeten rij ik naar een vriendin toe om bij te kletsen. Daar drink ik nog 2 glazen Ice tea zero. Ze had ook chips op tafel staan, dus daar heb ik wat van meegegeten en ik heb nog 2 mini koekjes gehad. 


En dat is alles wat ik heb gegeten deze dag. Ik probeer de balans te houden tussen goed en minder goed. Daarnaast is iedere dag anders en mijn eetpatroon ook. Wanneer ik een dag wat meer heb gehad probeer ik dat met de andere dag te balansen. In de zin van, minder snoepen en meer bewuste keuzes.

Liefs, Kelly  

Reacties