Hotspot #7: Dunkin' Donuts Tilburg; cheatmeal alert.

Ik maakte gebruik van een actie via Social Deal om bij Dunkin' Donuts in Tilburg te gaan lunchen. Jullie zagen al eerder dat ik vaker gebruik maak van acties, zo ook bijvoorbeeld bij het diner in het Kreijtenhuys. Samen met een vriendin maakte ik gebruik van deze actie.

Inhoud deal
Belegde panini of bagel naar keuze, een donut, yoghurt en een vers fruit salade. Je zou zeggen dat je na dit alles genoeg gegeten hebt. Wij waren zeer benieuwd. De prijs voor 2 personen komt, met deze actie neer op €14,50.


Nieuwsgierig
Ik was vooral heel nieuwsgierig naar de donuts. Ik had hier al veel over gehoord. Vroeger ben ik weleens bij deze keten geweest in Aruba, maar dat is inmiddels zo lang geleden. Daarnaast vind ik donuts helemaal niet lekker, ze zijn vaak muf, saai en doen me denken aan een oliebol. Ook iets waar ik echt niet van houd. Dus, come on!


Drankje
Let op; het drankje wat je besteld is exclusief. Dus deze kosten komen er nog bij. Wij kozen voor thee, helaas geen losse thee maar een zakje. Ook weinig keuze, dus dat was jammer. Nu over naar het eten ;-)

Sweet Dragon


Belegde panini of bagel
Voor deze deal mag je zelf kiezen wat je als beleg op je panini of bagel wilt. Helaas konden wij de bagel niet kiezen want deze waren niet voorradig, ook hadden ze geen bruin brood op voorraad dus kregen we het sowieso op een wit broodje. Wij kozen beide voor de variant met gerookte zalm en kruidenkaas. Deze was heel erg lekker en rijkelijk belegd.

Yoghurt
De yoghurt wordt geserveerd in een heel groot glas met een bijbehorende lange lepel en bovenop cruesli. Deze combinatie is natuurlijk lekker, maar niet geheel vernieuwend. Maar wel gewoon prima.

Vers fruit salade
Deze fruit salade was vers. Gewoon zelf gesneden, niet zo'n verse salade die je zo kant en klaar koopt in de supermarkt. Dus; zeker pluspunten!

Donut:
Wij kiezen ervoor om 2 donuts te kiezen en deze te delen zodat je meer proeft. Slim, toch! We kiezen er eentje gevuld met witte chocolade en eentje die als cheesecake variant verkocht wordt. De cheesecake variant is mijn favoriet.Eindoordeel
Het eindoordeel wat ik geef is een 8. Ik zou hier zeker eens terug komen maar ik weet niet of ik voor de volledige prijs van € 12,95 ook exact deze lunch zou bestellen. Ik denk dat het broodje zou skippen zodat ik ook nog gezondere dingen eet; fruit en yoghurt.

Heb jij nog een hotspot voor mij die ik volgens jou echt moet bezoeken?

Liefs, Nicole

P.s. Om vervolgens balans te krijgen met betrekking tot de sugarrush gebruik ik deze tips.

Reacties