999 vragen aan jezelf #1

Ik was laatst bij Marieke een vriendin van mij. Zij liet mij een boek zien waarin ze 999 vragen aan haarzelf had beantwoord. Ik vond dit zo leuk, daarom kocht ik deze ook! Dezelfde avond zag ik op de blog van LiefsCarolien een blog daarover voorbij komen. Neem vooral eens een kijkje bij haar.Boek: 999 vragen aan jezelf
Omdat de 10 feitjes blog nog steeds zo goed gelezen wordt, leek het mij leuk om deze variant ook mee te nemen zodat jullie mij nog beter leren kennen. Ik begin bij het begin en ik neem vragen mee, waarvan ik denk dat jij het ook leuk vindt om te lezen. Iedere keer beantwoord ik er tussen de 10 en 20. Let's start!

2. Wat zijn je bijnamen?
Colle, co-tje.3. Wat zijn je voornamen?
Nicole, Cornelia, Francisca, Maria

4. Wat is je familienaam?
de Witte

5. Hoe heet je moeder?
Ine6. Hoe heet je vader?
Frans9. Wat zijn de namen van je broers en zussen?
Lieke10. Wanneer ben je geboren?
25 september 198511. Waar ben je geboren?
Udenhout

16. Welke kleur haar heb je?
Blond

17. Welke kleur ogen heb je?
Blauw

19. Wat is je sterrenbeeld?
Weegschaal

Dit waren ze voor deze week. Volgende week komen er wat meerkeuze vragen tussendoor.

Liefs, NicoleReacties