18 januari 2017 - 18 januari 2019: Nicole's Choice bestaat 2 jaar!

Wow, bijzonder, vandaag bestaat Nicole's Choice 2 jaar. Ik wil hier kort even bij stil staan door middel van een blog. 
Vorig jaar; 1 jaar Nicole's Choice
Vorig jaar schreef ik een blog over het eerste jaar van de webshop. Deze vind je hier, leuk om terug te zien.

4 januari 2017
Op 4 januari schreef ik mij in bij het KVK. Samen met mijn mama ging ik naar Den Bosch, vervolgens gingen wij proosten met een wijntje op dit mooie moment!Veranderingen
Er zijn veel veranderingen doorgevoerd bij Nicole's Choice, zo begon ik met een roze en paars logo, weet je nog ;-) Ik zal je geheugen even helpen, je ziet het logo hieronder. Inmiddels heb ik gekozen voor een combinatie van groen, grijs en donkergrijs. Een bewuste keuze waar ik nog steeds volledig achter sta.


Producten die komen en gaan, sommige blijven
Het belangrijkste product wat niet meer te koop is in de webshop is de bakmix in een Weckpot. Ik heb er bewust voor gekozen om de bakmixen alleen nog in zak te verkopen. Is dit jou opgevallen? Ik heb hier verder weinig aandacht aan besteed namelijk.Komende plannen
Natuurlijk heb ik ook voor dit jaar weer volop plannen. Eind januari wordt bijvoorbeeld alle thee gefotografeerd door een bevriende fotograaf. Ik hoop zo dat het wat meer eenheid creëert.


Op naar het 3-jarig bestaan
En voor nu, op naar 18 januari 2020.

Liefs, Nicole
Reacties