Zomermens, maar toch is december leuk.

Zoals jullie wellicht weten houd ik van de zomer. Waarom? Omdat ik dan jurkjes, open schoenen, slippers en rokjes kan dragen. Omdat het warm is, omdat iedereen vrolijker is met mooi weer. Omdat de dagen langer duren. Omdat je dan gezellig een terrasje kan pakken zonder dat je het koud hebt. En, er zijn nog 100.000 meer redenen die ik kan verzinnen waarom dat zo is ;-)December
Toch is december ook een fijne maand. Een maand om stil te staan bij hoe het nu met je gaat en om vooruit te kijken op wat je wil gaan bereiken het komende jaar. Maar bedenk ook dat je blij kunt zijn met de stappen die je nu al hebt gemaakt. Doe jij aan goede voornemens trouwens?


Verlichting
De straten worden versierd, overal hangen lampjes. Dit is zo sfeervol. Dan is het weer niet zo erg dat de dagen donkerder zijn want dan kun je langer genieten van de verlichting en de sfeer.


Kerstboom
Ook de kerstbomen worden weer gezet en ook dat zorgt voor sfeer. Kerstkransen aan de muur, lampjes in de boom, theelichtjes op tafel, dekentjes op de bank, kopjes thee. Heerlijk!


Cadeautjes
Natuurlijk is december ook de maand van cadeautjes. Wij thuis hebben cadeautjes gehad van sinterklaas. De kerstman komt hier alleen voor de kinderen van mijn zus. 


Lekker eten en samenzijn
Wat zijn jouw plannen met kerstmis? Ik ga het vieren met familie en vriendinnen. Ik vier eerste kerstdag bij mijn ouders, samen met mijn zus, haar vriend en kids. Derde kerstdag vier ik samen met 2 vriendinnen, dan gaan we lekker uiteten.


Oud&Nieuw
Ook oud&nieuw hoort in dit rijtje thuis. Samen met vriendinnen de stad in, genieten van het goede gezelschap, drankjes, leuke muziek en natuurlijk de sfeer. 


Vuurwerk
Ook vuurwerk kijken vind ik leuk. Ik steek het zelf niet af, maar meekijken met iemand is niet verkeerd toch?

Ook vind ik de adventskalenders altijd heel erg leuk. De leukste is natuurlijk de THEE ADVENTSKALENDER. Deze is nog steeds te bestellen. Nu met best wel veel korting. Ga jij bijvoorbeeld in januari aftellen naar 24 januari? ;-)Waarvan word jij in december nu echt blij van?

Liefs, Nicole

Reacties