Top 3 november - #6

Hallo DECEMBER. Ja hoor, de maanden vliegen voorbij. Het is alweer (hoe cliché) 1 december. Vandaag neem ik je mee met een terugblik op de maand november. Lees vooral even mee.

Facebook - 1273 likes 
Vandaag heb ik 1273 likes. Er zijn weer wat win-acties gaande en dat helpt om de likes wat meer omhoog te krijgen. Ik doe mijn best in ieder geval. Check bijvoorbeeld hier 1 win-actie.

Blog: top 3 van de maand november 
1. De best gelezen blog van de maand november is de 10 feitjes blog nummer 6.2. Daarna komt de 10 feitjes blog nummer 5.3. Daarna komen 2 gastblogs van Eva en Linda.


Aantal blogs:
In de maand november verschenen er in totaal 21 blogs op mijn website.
De favorieten van jullie zie je hierboven maar welke waren mijn favoriet of vind ik het benoemen waard, dat zie je hieronder:1. Ben jij net zo gek op bananen als de Minions dat is de titel van de blog. Ik vind ze heerlijk maar hoef niet iedere dag een banaantje te eten. Ik vertelde je meer over bananen, bananenbrood en veel meer.2. Alles over Jasmijn thee.


3. Ik vertelde je alles over de koekjes bakmixen uit de webshop.


November
Ook november was weer een goede tijd voor blogs. Ik heb er vooral ook veel geschreven. In december komt er een leuke actie online met de thee adventskalender en er komt nog veel meer leuks voorbij!


Liefs, Nicole


Reacties