Nummer 150!

Vandaag is blog 150 al een feit. Eerder stond ik stil bij 100 blogs, ook dat vond ik een mooie mijlpaal! Vandaag kijk ik of ik mijn plannen volhoud tot dusver.Plannen
In de 100ste blog vertelde ik wat ik wilde bereiken de komende 100 blogs. Ik weet dat we nu "pas" op de helft zijn. Maar ik ga even bekijken of ik nu voldoe aan mijn plannen.


In de 100ste blog vertelde ik dat ik de komende 100 blogpost dit wilde bereiken:


  • In minder dan 10 maanden online hebben, dit wil dus zeggen dat ik sowieso 10 blogs per maand online wil hebben de komende 10 maanden.Eens zien, in september zijn er 14 blogs online gekomen, in oktober waren dit er 20 en in november 21. Tot dusver haal ik het dus dubbel en dwars. Super goed natuurlijk. Eigenlijk dacht ik dat al 10 al veel zou zijn, maar ben blij dat het mij goed af gaat. Ik beloof niets voor de komende maanden, maar hé een begin is gemaakt!


  • Wat meer de blog richten op mijn 100% natuurlijke bakmixen, want Nicole's Choice staat voor bakmixen en losse thee.


In september deelde ik een blog over de Koekiepot. In oktober kwam er geen blog online over de bakmixen. In november kwamen er twee blogs online eentje over koekjes bakken en de andere over bananen en bananenbrood.


  • Mijn blog verder blijven ontwikkelen en plezier in het bloggen behouden.
  • Een betere band met mijn lezers opbouwen.
  • Hopelijk stel ik nog 1 of 2 (of 3) nieuwe gastbloggers voor.


Ik kan weinig meer vertellen over de bovenstaande punten, alleen dat dit nog steeds moet gaan gebeuren. Zou jij producten willen ontvangen in ruil voor het schrijven van gastblogs? Laat dit mij dan gerust weten.

Mistletoe Kiss in een potje. Foto gemaakt door: Bright Blue Books


Bloggers
Ik heb een hele leuke samenwerking met Bright Blue Books. Er is inmiddels ook een leuke win-actie online. Die zie je hier. Ook heeft Kelly een review geschreven over 4 theesoorten, die zie je hier.

White Sunshine. Foto gemaakt door: Bright Blue Books

Dag 1 en 2 van de Thee Adventskalender
De eerste en tweede dag van de Thee Adventskalender zijn inmiddels geweest. Vandaag drinken we Puur Rooibos thee. Deze thee kost €1,95 voor 50 gram. Het is een van nature zoete thee, ook zeer geschikt voor kinderen en baby's. Ik schreef eerder over rooibosthee, alles wat je erover moet weten lees je hier.

Puur Rooibos. Foto gemaakt door: Bright Blue Books


Gewicht
Omdat er inmiddels 150 blogs online zijn, heb ik een leuke nieuwe win-actie bedacht. Zie de Facebook post hier. Je kunt meedoen op Facebook, Instagram en Twitter.

Raad jij hoeveel deze Bloementuin Thee weegt? Raad hoeveel deze pot met inhoud weegt. Degene die het raad of het meest dichtbij zit wint een cadeautje van mij. Actie duurt tot en met 14 december.
Liefs, NicoleReacties