Ik ben op zoek naar JOU! + bekendmaken win-actie

De titel omschrijft het al, maar nogmaals ik ben op zoek naar JOU. Voor de reeks "Mijn dag in eten" om exact te zijn. Er zijn al velen andere jou voor gegaan. Deze reeks gaat weer van start in het nieuwe jaar. 7 januari om precies te zijn.
Introductie
Ik zou ik het heel leuk vinden als jij mij laat zien wat jij eet op een dag. Uiteraard met een klein voorstelrondje over jou, als je wilt een link naar jouw Social Media kanalen of blog.Geen ervaring met schrijven, GEEN probleem
LET OP: je hoeft GEEN blogger of professioneel schrijver te zijn. Iedereen mag meedoen.100% gezond
Het hoeft niet 100% gezond te zijn, iedereen is anders en zo blijft het ook leuk! Wel vind ik het altijd leuk als je er foto's aan toevoegt, foto's zeggen toch meer dan woorden. 


Inspiratie?


Ik hoop dat jullie allemaal reageren! Twijfel je, vraag gerust wat je wilt weten.

Win-actie
Ik vroeg jullie hoe veel deze pot met inhoud woog. Er kwam erg veel respons op. Het juiste gewicht is niet geraden, maar Pris Cilla heeft gewonnen. Zij zei dat de pot met inhoud 1223 gram woog. 


Gewonnen
De pot woog 1209. Het verschil is maar 14 gram. Pris Cilla jij mag mij een berichtje sturen, ontvang ik geen reactie binnen 1 week dan kijk ik wie er dan het meest dichtbij zat. 


Liefs, Nicole


Reacties