De top 12 van 2018

Vandaag kijk ik terug op 2018. Ik ga bekijken welke blogs het meest gelezen zijn. Ik heb gekozen om een top 7 samen te stellen en per maand de best gelezen blog te benoemen. Ik ben erg benieuwd!

Januari
De verjaardag van Nicole's Choice ging niet onopgemerkt voorbij. Dit vierde ik met het weggeven van een bakmix.


Februari
De informatieve blog over thee en zwangerschap werd heel veel gelezen. Ik voorspel dat deze wel in de top 7 komt van meest gelezen blogs.


Maart
Met de Holiday Glow thee kun je een heerlijke Chai Latte Tea maken. Dit recept is goed bekeken en ook erg lekker!

April
1200 likes op Facebook werd gevierd. Ik vertelde jullie dat ik niet meer bij elke 50 likes iets weg zou geven. Daar kwamen best wel goede reacties op.

Mei
Ik deelde drie redenen waarom je geen losse thee moet drinken. Geen? Ja, dat is raar. Inderdaad ik ontkracht deze redenen ook. Deel 3 verscheen in mei en werd veel gelezen, hier vind je deel 1 en 2.

Juni
Dan ga ik gezellig met vriendinnen lunchen en dan bestel je natuurlijk een kopje afval alsjeblieft. Want ja, een kopje thee van een zakje, is puur afval. Ik vertelde je er meer over in deze blog.

Juli
De gezonde eiersalade is ook favoriet. Dit recept maak ik zelf ook nog vaak, stiekem zo lekker!

Augustus
Leuk om te zien dat ook de recepten veel gelezen worden. Dit is totaal wat anders, namelijk een mandarijn frisdrank, als je dan toch een keer liever geen thee drinkt ;-)

September
In september ben ik jarig, daarover vertelde ik je ook meer. Mijn verjaardag dit jaar was geen leuk feestje zoals je zou verwachten. Ik heb stiekem mijn verjaardag al 2 jaar niet gevierd doordat ik ziek was. Volgend jaar is het wel tijd voor een feestje vind ik.

Oktober
Ook de blogs van mijn dag in eten van gastbloggers worden goed ontvangen. In oktober is zelfs de meest gelezen blog, de blog van Hanneke van Culinea.

November
Ik deelde 10 feitjes, deze blogreeks wordt goed gelezen en in november was deze favoriet.


December
Nog een keer 10 feitjes die veel gelezen werd.


De top 7 van 2018:
1. Zwangerschap en thee
2. Verjaardag Nicole's Choice
3. Verjaardag Nicole
4. Mijn dag in eten
5. Kopje afval
6. Eiersalade
7. Chai Latte TeaIk ben benieuwd hoe de top 7 en 12 er volgend jaar uitzien. Jij ook? Heb jij suggesties voor leuke blogs voor mij? Laat dit dan gerust weten.

Liefs, Nicole


Reacties