Top 3 oktober - #5

Ik neem je weer mee, we kijken samen terug op de maand oktober. Zo mis jij niets!

Facebook - 1229 likes 
Vandaag heb ik 1229 likes.

Blog: top 3 van de maand oktober
1. De best gelezen blog van de maand oktober is de blog van Hanneke van Culinea. Zij vertelde wat ze zoal op een dag eet.


2. Daarna komt de nieuwste blog, namelijk de blog waarin ik jullie 10 feitjes over mezelf vertel.

Foto: Heinz Trebuth 2016

3. En toch blijft suiker een goed onderwerp want ook deze blog is heel erg veel bekeken. Ik heb er natuurlijk al vaak over geschreven maar het blijft interessant zie ik wel.Aantal blogs:
In de maand oktober verschenen er in totaal 20 blogs op mijn website. Dit is een nieuw record. Mijn maandelijkse doel is 10, zoals jullie hier hebben gelezen. Dit keer dus dubbel en dwars behaald!
De favorieten van jullie zie je hierboven maar welke waren mijn favoriet of vind ik het benoemen waard, dat zie je hieronder:1. Ik vertelde je wat met must have ingrediënten je allemaal kan maken. Deze blog haalde net de top 3 hierboven niet dus moet wel hierin naar voren komen.


2. Ik vertelde je over de win-actie met betrekking tot de thee adventskalender die weer in de webshop staat.


3. Nummer 4 van de gemakkelijke gezonde vervangers verscheen online.

November
Ook oktober was weer een goede tijd voor blogs. Dat blijft leuk om te zien! Hopelijk gaat dit alleen maar vooruit. Wat komt er deze maand voorbij? De nieuwe hotspot Rak in Tilburg en Zwart in Breda, een thee-tag nummer 2, hoe ben jij de winterdip voor en een aantal recepten. Laat je vooral verrassen ;-)


Liefs, NicoleReacties