Tijd om iets te winnen?

Heb jij zin om iets te winnen? Dat is altijd leuk toch. Het kan weer een keertje. Lees vooral verder als jij kennis wil maken met 100% natuurlijke losse thee.

Geef eens wat weg
Ken je deze leuke groep al? Ik heb al vaker hier wat weggeven maar nu doe ik het weer. Want? Tja, de feestdagen zijn in aantocht en dan is het leuk om alvast een cadeautje te ontvangen, toch?


Verrassing
Wat geef ik weg? Dat is een verrassing. Ik vertel je alleen wel dat er losse thee in zit. Je vindt de win-actie hier.Blogs
Doe gezellig mee zou ik zeggen. Oh ja, er staan al bijna 150 blogs online. Wat zal ik daarmee doen? Heb jij goede tips?Thee Adventskalender
Koop jij de thee adventskalender en deel jij een foto op Social Media? Tag Nicole's Choice dan hierin en gebruik de hashtag #nctheeadventskalender. Ik verloot onder alle deelnemers aan de actie jouw aankoopbedrag van de kalender terug in een tegoed voor in de webshop. Er wordt geloot in het nieuwe jaar, dus dan start jij 2019 met jouw favoriete kopjes thee.

Liefs, NicoleReacties