Thee-tag #2

Ik deelde eerder mijn blog over de originele thee-tag. Vandaag komt daar een vervolg op met nog meer thee vragen ;-) Ik bespreek vandaag weer een aantal vragen met je. Lees mee!


1. Wat is je favoriete theefilter?
Ik gebruik zelf het liefst de Oriƫntaalse theefilter, deze is gemakkelijk in gebruik en ziet er gewoon heel mooi uit.2. Drink je suiker in je thee?
Ik heb eerder toegegeven dat ik suiker in mijn thee dronk vroeger. Nu niet meer, ik vind het onnodig en zelfs niet eens lekker meer. Er zijn genoeg theesoorten die zoet zijn, denk aan Sweet Dragon, Zoethoutthee, Chocoloco Tea en Sweet Happiness.3. Welke thee doet je aan vroeger denken?
Zoethoutthee doet me aan vroeger denken. Ik heb hier eerder al over geschreven. Wij gingen (mijn ouders, mijn zus en ik) op zondag weleens shoppen in Baarle-Nassau. In Baarle Nassau zat een klein snoepwinkeltje. Je weet wel zo’n snoepwinkeltje met allemaal oud Hollands snoep, zoals stroopsoldaatjes. Daar verkochten ze ook zoethoutstokjes, waar mijn zus Lieke gek op is!

Spice Me Up (bevat ook zoethout)

4. Drink je weleens thee uit een theepot?
ik drink zelf graag thee uit de Finum thee control maar ook zet ik vaak kopjes thee.5. Hoe veel koppen thee drink je gemiddeld?
Gemiddeld drink ik 2,5 liter thee per dag. Dat zijn dus 10 koppen thee.


De volgende keer beantwoord ik weer 5 theevragen. Hieronder zie je welke ik nog open heb staan. Heb jij er meer? Vul gerust aan!Algemene thee vragen:

 • Lust je ook koude thee of ijsthee?
 • Hoe bewaar je jouw thee?
 • Als je dan perse thee uit een zakje moet drinken welke smaak kies je dan?
 • Ben je altijd al een theedrinker geweest?
 • Verse muntthee of muntthee uit de webshop? -voor recepten en het gemak uit de shop)
 • Hoe bewaar jij jouw thee?
 • Heb je een theeplekje in huis?
Specifieke vragen over de webshop en Nicole's Choice:

 • Wat is de hardloper uit de webshop?
 • Wat is de best verkochte theefilter uit de webshop?
 • Noem je favoriete theesoort per categorie in de webshop?
 • Welke theesoorten mix je zelf in de webshop?

De Thee Adventskalender. Vanaf volgende week komt er een leuke actie online! 


Liefs, Nicole

Reacties