Mijn dag in eten van Linda: Natuurlijk Linda

Vandaag laat ik jou mijn dag in eten zien! Ik ben Linda en op mijn blog Natuurlijk Linda schrijf ik over gezonde voeding, lifestyle en reizen en mijn ervaringen binnen deze onderwerpen. 


Introductie
Ik probeer zoveel mogelijk gezond te leven, met af en toe een uitspatting naar minder gezonde dingen. Ik neem mijn lezers in mijn verhalen mee in mijn zoektocht naar de optimale manier om rust te hebben en mij fit te voelen. Ik hou van het 80/20 principe, waarbij niet alles 100% goed hoeft. Op die manier is het beter vol te houden en krijg ik minder stress doordat niet alles perfect hoeft. De dag die ik hier laat zien was een vrije dag in mijn normaal fulltime baan als research analist!

Ontbijt
Mijn ontbijt vandaag was 2 speltcrackers met daarop humus met kruiden en stukjes komkommer. Dit ontbijt is lekker makkelijk en daardoor ook geschikt op dagen dat ik wel moet werken. Vandaag moest ik naar de fysiotherapeut, dus had ik ook geen zeeën van tijd om bijvoorbeeld ei-banaanpannenkoekjes te maken. In het weekend doe ik dat wel zo nu en dan.


Lunch
Op werkdagen neem ik vaak de overblijfselen van het avondeten van de vorige dag mee, zodat ik niet dubbel aan het koken ben en ook geen brood hoef te eten. Maar vandaag had ik tijd! Dus heb ik een heerlijke salade gemaakt met de volgende ingrediënten:
  • Zakje rucola melange
  • Biologische trostomaatjes
  • Stukjes komkommer
  • Roomkaas van geitenmelk met kruiden (deze kwam ik tegen en ik had nooit roomkaas van geitenmelk gezien, dus die moest ik proberen! Het is super lekker!)
  • Handje walnoten
  • Gekookt ei (daar hou ik zo erg van!)
  • Olijfolie
  • ZeekraalziltAvondeten
Mijn favoriete avondeten was ook vandaag aan de beurt! Groenten uit de oven vandaag met zalm. Heel makkelijk te maken in een grote ovenschaal. Ook handig als je visite hebt, want je kunt alles snijden en dan doet de oven de rest van het werk.Tussendoor en drinken
Tussendoor at ik vandaag 2 stukjes 85% pure chocola. Ik drink altijd veel thee, dus ook vandaag. Vandaag heb ik de theemomenten afgewisseld tussen verse muntthee en losse kruidenthee.

Dit was het inkijkje in mijn dag in eten. Ik hoop je natuurlijk ook eens te zien op mijn blog NatuurlijkLinda.nl! :D

Liefs, Linda

Reacties