De 10 feitjes blog #6

Numero 6, you the know the drill. Ik vertel je weer 10 feitjes over mijzelf! Heb jij de andere blogs ook gelezen? Mis niets, hier vind je nummer één, twee, drie, vier en vijf.


Feit 1:
Iedereen zal het beamen, ik ben een gevoelsmens. Is dat een voordeel? Soms wel, soms niet. Wanneer je bijvoorbeeld een kamer inloopt waar een rot / gespannen sfeer hangt, ik merk het meteen. Ook weleens onhandig hoor.


Feit 2:
Ik beken dat ik vroeger niet deed ontbijten. Nu wel altijd, ik wissel heel veel af. Bijvoorbeeld: kwark met fruit, cacaonibs en wat honing, een ontbijtsmoothie, havermout, een speltboterham met pindakaas en ga zo maar door.

Feit 3:
Ik ben gék op niets doen, ik kan er zo van genieten om even niets te moeten doen. Ook houd ik van slapen!

Gemaakt door; Heinz Trebuth

Feit 4:
Ik heb vaak koude handen en voeten.


Feit 5:
Ik draag nooit een horloge.


Feit 6:
Ik heb gewerkt bij een ijssalon in Oisterwijk vroeger. Dit was een weekend- en vakantiebaantje. Hoezo niet 100% natuurlijk en vol suikers.

Gemaakt door: Martin

Feit 7:
Ik was vroeger en nog steeds een snoepkont. Toch probeer ik de 80/20 regel toe te passen en niet te veel geraffineerde suikers te eten. Dat gaat me goed af!

Gemaakt door: Martin

Feit 8:
Ik ben weleens naar een speeddate avond geweest.Feit 9:
Ik vind het soms fijn een hele dag geen make-up te dragen, vaak is dat op zondag.Feit 10:
Ik ben gek op sushi.Liefs, Nicole

Reacties