Welke thee MOET in het assortiment blijven?

Oké, de vraag in de titel dat is waar alles om draait. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening hierover. Kun jij mij vertellen welke theesoorten in het assortiment van Nicole's Choice moeten blijven?


Blijvers en theesoorten die weggaan?
Natuurlijk heb ik al een selectie gemaakt van theesoorten die zeer goed verkocht worden en ook erg geliefd zijn. Deze blijven uiteraard in het assortiment. In elke categorie heb ik een paar theesoorten geselecteerd waarvan ik niet weet of deze blijvers moeten blijven. Help jij mij kiezen?


Kiezen en vertel het mij
Omdat ik het liever samen beslis zodat ik geen favoriete theesoorten van jou laat verdwijnen in de webshop. Noem ik hieronder per categorie de theesoorten die gevaar lopen. Ook zal ik door middel van polls op mijn Facebook pagina jullie laten kiezen de komende dagen. Ik ben namelijk heel benieuwd.

Zwarte thee
Sweet vanilla gaat helaas uit het assortiment van mijn leverancier. Daarom zal deze thee, wanneer de voorraad op is, uit het assortiment gaan in de webshop. Is dit jouw favoriet? Bestel dan nog snel een zakje zodat je zeker bent van voorraad.

Bosvruchten thee
Zowel Bloesem Thee als Berry Heaven twijfel ik of deze theesoorten veel toevoegen in de webshop. Op dit moment heb ik meerdere theesoorten in het assortiment die je in de categorie bosvruchtenthee kan plaatsen. Dan moet je denken aan Berry Heaven, Berry Beauty, Sweet Happiness, en Fruit Explosie. Daarom, denk ik dat Berry Heaven niet gemist wordt?

Groene thee
In deze categorie loopt alleen Bloesem Thee gevaar. Wat denk jij hierover?Rooibos thee
Zowel Spicy & Hot en Citroen Rooibos lopen gevaar. Vooral Spice & Hot is alleen in de koude periode een geliefde thee. Citroen rooibos kan eigenlijk altijd. Wat zeg jij hierover?


Kruiden thee
Minty Mind en Fenegriek thee verlaten het assortiment. Minty Mind omdat Minty Kruizemunt een echte muntthee is. Is wat jullie betreft Spice Me Up een blijvertje?

Polls
Vandaag vandaag verschijnen er dagelijks polls op de Facebook pagina van Nicole's Choice. Ik zet hierin 2 theesoorten naast elkaar en jij verteld mij welke jou het meest aanspreekt. Zo hoop ik dat we er samen uitkomen. Reageren op deze blog is natuurlijk ook heel fijn!


Ik ben jullie eeuwig dankbaar ;-)

Liefs, NicoleReacties