Top 3 september - #4

De vorige top 3 blog kwam wat laat online, namelijk op 12 september. Dit kwam door een onverwachte ziekenhuisopname in verband met een nierbekkenontsteking. Deze keer is deze wel mooi op tijd. 

Facebook - 1203 volgers
Vandaag dinsdag 2 oktober heb ik 1203 volgers. Er is momenteel een win actie in de groep Geef eens wat weg. Deze vind je hier, doe jij al mee? Vandaag wordt er geloot!Blog: top 3 van de maand september
1. Mijn verjaardagsblog werd goed ontvangen. Ook heb ik het idee dat ik extra veel bestellingen heb gehad van jullie. Super leuk natuurlijk want ook dat zijn allemaal cadeautjes voor mij. Nog tot en met vandaag ontvang jij een extra cadeautje bij jouw bestelling. Bestel je voor 50 euro of meer dan ontvang je ook een gratis handgemaakt keukenschort en betaal je geen verzendkosten.


2. De 2e hotspot die ik onder de loep nam werd ook heel erg vaak bekeken. Hier volgen er meer van want dit is een groot succes tot dusver. Daarnaast is het natuurlijk een goede reden om uiteten te gaan ;-)

3. De win-actie waar ik hierboven al vertel, heb ik een blog over geschreven. Deze werd uiteraard veel bekeken en heb ook al veel respons erop. Super tof.

Aantal blogs:
In de maand september verschenen er in totaal 14 blogs op mijn website. De favorieten van jullie zie je hierboven maar welke waren mijn favoriet of vind ik het benoemen waard, dat zie je hieronder:

1. Natuurlijk noem ik hier de blog van Marenka van SpiceM, zij deelde allemaal lekkere foto's en mooie inspiratie van wat je zoal op een dag kan eten.


2. Ik deelde een blog over hoe je de perfecte koekjes kunt bakken. 


3. Welke thee bij welke serie past werd ook erg veel bekeken. Een leuke blog ook, al zeg ik het zelf. Deze haalde net de top 3 van jullie iet ;-)Oktober
In september zijn de blogs zo vaak gelezen. Veel meer dan voorheen, dus dat vind ik zo tof om te zien. Ik hoop dat nu er meer blogs verschijnen deze groei alleen maar blijft toenemen. Daar ga ik in ieder geval voor.


Liefs, Nicole
Reacties