Thee Adventskalender en dubbele WIN-ACTIE!

Het aftellen tot de feestdagen kan weer beginnen. Met de Thee Adventskalender is dit festijn helemaal compleet. De kalender is weer toegevoegd in het assortiment.Aftellen
De kalender is zoals gezegd weer terug in het assortiment. Vorig jaar was deze nieuw en is het een grote hit gebleken. Ook dit jaar, hoop ik dat jullie gaan genieten van het assortiment van Nicole's Choice. Je leert het op een leuke manier ontdekken door elke dag een andere thee te proeven. Ontspan voor en tijdens de feestdagen met iedere dag een andere heerlijke theesoort.Invulling
Omdat er een aantal theesoorten het assortiment verlaten hebben en omdat er heerlijke nieuwe theesoorten zijn toegevoegd in de webshop is de invulling van de kalender niet geheel hetzelfde.
Je ontvangt 24 zakjes losse thee, waarbij je van elk zakje minimaal 2 koppen thee kan zetten. De dagen zijn genummerd, dus nummer 1 is voor 1 december enzovoort. 


Welke soorten
Ik ga natuurlijk niet verklappen welke theesoorten allemaal aan bod komen. Maar ik kan wel een tipje van de sluier verklappen. De hardloper uit de shop Sweet Dragon zit er natuurlijk bij, ook Jasmine Queen en een nieuwe witte thee komt voorbij.

Genieten
Doe het rustig aan en geniet elke dag van 100% natuurlijke losse thee van Nicole's Choice zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma's en E-nummers. De thee is van hoge kwaliteit en erg goed voor je. Wist je dat je thee mag optellen bij jouw waterinname?

Kiezen of delen ;-)
De thee adventskalender wordt standaard geleverd zonder koord. Ook is er de mogelijkheid om de kalender met koord bijgeleverd te krijgen of al aan het touw. Jij maakt deze keuze! Voor elke optie geldt een andere prijs, dus kies wat bij jou past.Foto's op Instagram, Facebook of een recensie
Koop jij de thee adventskalender en deel jij een foto op Social Media? Tag Nicole's Choice dan hierin en gebruik de hashtag #nctheeadventskalender. Ik verloot onder alle deelnemers aan de actie jouw aankoopbedrag van de kalender terug in een tegoed voor in de webshop. Er wordt geloot in het nieuwe jaar, dus dan start jij 2019 met jouw favoriete kopjes thee.

Liefs, Nicole

P.s. Omdat ik de vorige keer zo'n leuke reacties heb gehad op de Geef eens wat weg! Facebook pagina op de producten van Nicole's Choice. Geef ik hier weer wat leuk weg. Kijk hier dus even naar! Je maakt kans op een leuk verrassingspakket.
Reacties