Hotspot #4: Restaurant Hemels in Berkel-Enschot

De derde blog over een hotspot alweer. Dit keer geen high tea en geen diner, maar een lunch. Om mijn verjaardag te vieren genoten wij op deze mooie locatie.

Locatie en entourage Restaurant Hemels
Zowel de locatie als de entourage van het restaurant zijn prachtig. Het restaurant is gevestigd in het oude Trappistinnenklooster. Ze zeggen dat ze staan voor een bijzondere plek, huiselijke sfeer, servicegerichte medewerkers en heerlijk eten. De stoelen zaten heel erg lekker, het glas in lood was prachtig. De combinatie van modern en de echte details van het klooster zijn bijzonder mooi.Lunchgerechten
De lunchgerechten die wij kozen waren 2 x garnalenkroketten en 1 x warm vlees met sat├ęsaus. Dit werd geserveerd op een bruin of wit abdijbrood. Wij kozen voor bruin brood. Het was echt heel erg lekker. Wat ik apart vond is dat er knoflooksaus bij de kroketjes geserveerd werd. Deze heb ik niet gegeten. Ik had eerder een dillesaus of een cocktailsaus verwacht bij garnalenkroketten.


Totaalprijs:
Wij dronken in totaal 4 wijn en 3 biertjes. De totaalprijs voor deze lunch was €52,-. Een prima prijs denk ik voor zo'n mooie locatie een lekkere lunch. Ik heb gezien dat hier ook losse thee serveren, deze heb ik niet geproefd maar vind ik sowieso een pluspunt!Eindscore en kom ik terug?:
Ik vond de lunch zeker een 8 waard. Ik wil zeker een keer terug komen. Ik zag dat je hier ook kunt high tea-en dus ook dat ga ik zeker een keer proberen.

De volgende keer komt Restaurant Rak voorbij.


Liefs, Nicole
Reacties