De wereld van losse thee; een ervaring.

Als je nooit losse thee drinkt, bijvoorbeeld een koffieleut bent of alleen maar zakjes thee kent, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open wanneer je in aanraking komt met losse thee. Ook op het gebied van accessoires en benodigdheden.

Deze blog schrijf ik voor jullie, jullie die niet bekend zijn met losse thee, de ervaring en alles daar omheen. Echt de moeite waard om even lekker door te lezen of aan je vriendinnen of juist vrienden te laten zien. Het blijft namelijk niet bij het zakje losse thee dat nu of straks voor je staat.Keuken
Maak in de keuken of woonkamer een leuk hoekje voor jouw waterkoker, theepotje en theesoorten. Bijvoorbeeld in een mooi display. Heb je bijvoorbeeld een lade voor jouw spullen. Deze lade is perfect en kan dan mooi gemaakt worden voor prachtige accessoires bij al jouw losse thee. Zo heb je altijd de juiste spullen bij de hand. Denk aan een maatschepje, theelepeltheeklem, theefilter of thee-ei. Een mooie theepot met ingebouwde filter of juist zonder, een display voor je thee, Weckpotjes, magnetische blikjes of vierkante blikjes en ook plek voor jouw favoriete keukenschort.


Hoe ziet jouw theeplekje eruit?


Liefs, Nicole

Reacties