De 10 feitjes blog #2

Nummer 2 van de 10 feitjes blog. De eerste was een blog die goed gelezen is. Dus vandaag deel ik weer 10 feitjes over mezelf.
Feit 1:
Ik heb 1 zus, Lieke. Zij is 5 jaar ouder dan ik.

Feit 2:
Ik ben altijd bang als ik een toiletdeur op slot heb gedaan, dat ik hem niet meer open krijg...

Feit 3:
Ik heb sinds 3 oktober dit jaar mijn gaatjes in mijn oren door laten schieten. Deze waren helemaal dichtgegroeid. Ik kijk uit naar het moment dat de knopjes eruit mogen en ik andere oorbellen in mag doen. Ik heb al 2 paar klaar liggen haha.Feit 4:
Ik heb 1 x een bruidsjurk aangehad. Dit was bij een fotoshoot. Foto gemaakt door: Leon Vrijdag.

Feit 5:
Het scheuren van een kartonnen doos of papier vind ik een verschrikkelijk geluid. Handig met uitpakken van binnengekomen producten.Feit 6:
De geur van gesmolten kaas in een pan vind ik heel erg vies. Op een tosti gesmolten kaas vind ik niet stinken en lust ik ook graag. Of over een ovenschotel vind ik het ook niet stinken. Alleen wanneer kaas in een pan gebakken wordt of op de bodem van een pan komt.

Feit 7:
Ik ben niet altijd blij geweest met mijn krullen. Tot voor kort gebruikte ik dagelijks een stijltang. Foto gemaakt door: Ties Stam.


Feit 8:
Mijn eerste auto was een zwarte Renault Twingo.


Feit 9:
Ik heb een typecursus gedaan. Toen ik dit moest vond ik het stom maar uiteindelijk vond ik het heel leuk. Ook was ik er goed in en heb ik dagelijks nog profijt van.


Feit 10:
Ik houd van het geluid wat ontstaat als je op eikels trapt. Ook het gevoel is heerlijk, ik weet het ik ben een beetje gek he.


Liefs, Nicole


Reacties

 1. Hoi Nicole,

  Ik volg je nu al een tijdje en je geeft mijn thee-leven een echte impuls. Ook deze feitjes vind ik grappig, ik herken me in sommige heel erg HAHA ik ben ook een gekkie soms,

  Je recept van je fruitige moesje heb ik al vaak gemaakt, ik maak deze met banaan en aardpeer en soms een beetje munt en aardbeienjam (JAMMIE :P)

  Groetjes,

  Fruitig Loesje uit Appelscha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Fruitig Loesje,

   Dit vind ik echt super leuk om te lezen. Heel erg bedankt dat je een berichtje hebt geplaatst. Jouw versie van het fruitige moesje klinkt ook heel lekker. Dat ga ik ook eens proberen. Dankjewel voor het delen en nogmaals heel lief en leuk dat je een berichtje hebt geplaatst. Maakt mij dag een stuk beter.

   Groetjes, Nicole
   Nicole's Choice

   Verwijderen

Een reactie posten