De 10 feitjes blog #1

Ik dacht dat het wellicht wel leuk zou zijn als jullie mij, Nicole, ook een beetje leren kennen. Nu kwam ik via Nina, een vriendin van mij die ook blogt terecht op feitjes die zij deelt om zo haar beter te leren kennen. Kijk hier maar eens. Het leek mij leuk om dit ook te doen, zodat jullie het gezicht achter Nicole's Choice ook leren kennen. Ik ben van plan deze blog wekelijks te laten terugkeren. Lees mee! So let's start!

Feit 1:
Ik heb het altijd koud. Je kunt deze vraag beter niet aan mij stellen want 9 van de 10 keer heb ik het koud.Feit 2:
Ik gebruik nooit foundation. Ik heb het weleens geprobeerd maar telkens kom ik tot de conclusie dat ik het mooier vind zonder.

Feit 3:
Ik reis liever niet met het OV. Sinds dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik altijd een auto gehad. Ik ben graag onafhankelijk van tijden van het openbaar vervoer en ik vind het ook gewoon erg duur.

Feit 4:
Ik ben een echte twijfelaar. Nu ben ik geboren in september en dus van sterrenbeeld een weegschaal. Dit is schijnbaar iets wat daarbij hoort. Check, bij mij is dit zeker het geval!


Feit 5:
Ik houd van slapen! Ik vind slapen heerlijk. Ik vind het helemaal niet erg om op tijd naar bed te gaan. Ook kan ik heel goed uitslapen.Feit 6:
Vroeger heb ik meerdere goudhamsters gehad die allemaal Hammie heette. Hier racete ik dan mee over de parketvloer heen. Ik vind het nog steeds schattige beestjes.

Feit 7:
Vroeger speelde ik hockey. Hiermee ben ik gestopt omdat mijn andere vriendinnen er ook mee stopte. Soms heb ik daar nog weleens spijt van omdat een teamsport toch echt iets heeft.Feit 8:
Ik ben allergisch voor heel veel. Ik ben zwaar allergisch voor parkieten, duiven en papegaaien. Hiervoor heb ik 5 dagen in het ziekenhuis gelegen en heel lang prednison voor gebruikt. Mijn beste vriendin heeft 2 papegaaien waardoor ik eigenlijk niet bij haar binnen mag.Feit 9:
Ik heb zwemdiploma A en B. Voor die laatste heb ik best wel wat moeite gedaan haha ;-)

Foto gemaakt door: Heinz Trebuth


Feit 10:
Ik heb 4 doopnamen. Mijn volledige naam is: Nicole Cornelia Francisca Maria de Witte.

Zijn er voor jouw feitjes bij die je niet wist? En, ik ben ook erg benieuwd wat je van deze nieuwe blog vindt?

Liefs, NicoleReacties