Verjaardag; tijd voor cadeautjes en 33 kaarsjes op de taart!

Hiephierhoera, vandaag is het feest want ik word 33 jaar. Een leeftijd die mij even doet slikken. Natuurlijk ben je zo jong als je jezelf voelt, maar hé 33 is geen 23 meer. Ik weet nog goed dat ik vroeger dacht dat ik als ik 30 zou zijn allang getrouwd zou zijn, kinderen zou hebben en in een koophuis zou wonen. Niets is minder waar. Maar, dat maakt het leven niet minder mooi, toch?
Verwachtingen
Eigenlijk kun je beter niet te veel verwachtingen hebben want je zult meestal zien dat deze toch niet uitkomen. Ik probeer het voortaan dag per dag te bekijken. Laat verwachtingen los en leef het leven zoals het komt. Misschien een beetje zweverig voor jou? Voor mij werkt dit prima.Verjaardag vroeger versus nu
Vroeger kon je niet wachten tot dat de grote dag eindelijk daar zou zijn. Nu is dit anders, 25 september is voor mij eigenlijk een dag zoals elke andere dag. Vroeger mocht ik mijn mooiste kleren aan en was ik de hele dag het middelpunt. Dat laatste vond ik wellicht minder leuk, maar de cadeautjes en de visite maakte veel goed.Omdraaien niet meer mogelijk en dankbaarheid
33 jaar, wat een raar getal. Omdraaien haalt niets uit, want ja je bent nog steeds 33. Ik ben dankbaar dat ik deze leeftijd heb mogen halen. Je hoort regelmatig over jonge mensen die veel te vroeg overlijden of heel erg ziek zijn. Ook zelf heb ik meegemaakt het afgelopen jaar dat gezondheid niet iets is waar je altijd van op aan kunt. Dus ben blij met jouw gezondheid en met de dingen die je kunt!


Toekomst
Wat wil ik de komende 33 jaar doen? Lastig, ik hoop dat ik over 33 jaar mag zeggen dat ik 66 word. Dat zou pas een feest zijn! Echte plannen en verwachtingen heb ik dus niet. Ik hoop dat ik dingen kan en mag doen die ik leuk vind en waar ik blij van word. Ook hoop ik dat al mijn lieve vrienden en familie nog steeds om mij heen zijn. Geniet van de kleine dingen, en make memories! Cadeautje voor jou
Omdat ik jarig ben krijg je tot en met 2 oktober bij elke bestelling een extra cadeautje. Dit kan variëren van een grote verpakking losse thee, een theebloem, een theefilter, een bakmix of wellicht een leuke Weckpot. Wat je krijgt is een verrassing en afhankelijk van de grote van de bestelling en wat je besteld. Bestel je thee, dan pas ik mijn cadeautje daarop aan. Bestel je bakmixen, dan doe ik dat ook. Wist je dat je ook geen verzendkosten betaald bij besteding vanaf €50,- en dat je dan ook een gratis handgemaakt keukenschort ontvangt? 

Geniet van jullie dag vandaag.

Liefs, Nicole


Reacties

  1. Alsnog een gelukkige verjaardag! Je bent op dezelfde dag jarig als een van mijn beste vrienden. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten