Top 3 augustus - #3

In juni verscheen de eerste top 3 blog. Heb je deze al gelezen? Vorige maand verscheen nummer 2. Vandaag verschijnt nummer 3 alweer. Zo voorkom je dat je helemaal niets mist. 

Facebook - 1180 volgers
Inmiddels zie ik nog steeds een terugloop in likes op de Facebook pagina. Weten jullie wellicht hoe het komt?Blog: top 3 van de maand augustus
1. De zelfgemaakte frisdrank werd veel bekeken. Groot gelijk ook want deze is goddelijk.


2. De blog met gezonde vervangers werd veel bekeken. Deze blijft voorlopig erin.3. En, dat bijna de 100ste blog een feit is, is jullie ook niet ontgaan. Ik heb nog niet genoeg ideetjes ontvangen over hoe ik dit kan vieren. Weet jij iets leuks? Als er geen leuk idee komt, dan vier ik het gewoon met een blog met feitjes. Ook dat kan natuurlijk.

Aantal blogs:
In de maand augustus verschenen er in totaal 11 blogs op mijn website. De favorieten van jullie zie je hierboven maar welke waren mijn favoriet, dat zie je hieronder:

1.Het heerlijke quinoa toetje behoort toch echt tot mijn favoriet van deze maand. Heb je gezien hoe goddelijk deze eruit ziet?

2. Ook probeerde ik een nieuwe categorie op mijn blog uit, namelijk hotspots. Dit is het eerste artikel daarvan. Echt een aanrader!3. Ook vertelde ik je alle details over witte thee. Informatief is en blijft ook leuk.

Gastbloggers en nieuwe categorie blog
Ik deelde eerder een "Mijn dag in eten" blog. Nu leek het mij leuk als ik ook eens andere bloggers, webshop eigenaren en foodies aan het woord zou laten over wat zij op een dag eten. Deze categorie komt er dus bij. Ben jij benieuwd wie zoal gaat deelnemen? Ik geef alvast een tipje van de sluier. We beginnen met Marenka van SpiceM (heerlijke kruidenmixen), Marieke, die jullie al kennen als vaste gastblogger van Nicole's Choice van Puntsgewijs en Hanneke van Culinea.

Liefs, NicoleReacties