Mijn dag in eten

Na de dag van Marenka van SpiceM neem ik jullie weer eens mee met een reisje naar "Mijn dag in eten".

Ontbijt:
Een bakje met een combinatie van kokosyoghurt, Griekse yoghurt, walnoten, pecannoten en een beetje honing.



Tussendoor:
Ik geniet 100% van een passievrucht. Oh wat vind ik dat goddelijk. Ook drink ik een glas cranberrysap.


Lunch:
Een donkerbruine boterham met geprakte avocado, een (zacht)gekookt eitje, beetje veldsla en versgemalen peper en zout. Heerlijk!

Tussendoor:
Rond een uurtje of 4 krijg ik last van een dipje. Ik pak een kom pompoensoep van mama. Het recept deelde ik hier met je.




Diner:
In de avond genoot ik van een groentepuree, een biefstukje en een salade ernaast.



Snack in de avond:
Ik had een tijd terug de Vanillalicious gebakt en daarvan plakjes in de vriezer gedaan. Deze heb ik in de avond opgepeuzeld in combinatie met een kopje Sweet Vanilla. Hemelse combi!

Liefs, Nicole

P.s. Volgende week geef ik het woord aan Hanneke van Culinea. Deze blog komt maandag online.

Reacties