Koekiepot of zak

De lekkerste koekjes bak jij natuurlijk zelf, en wel met behulp van de Koekiepot. De bereidingswijze staat perfect omschreven bij het product. Als je de koekjes in pot besteld zit er een ideaal kaartje aan vast, bestel je het in een zak dan staat het op het label.

Het beste resultaat & een gezonde keuze
Wist je dat alle producten in de webshop 100% natuurlijk zijn? Ja, dit geldt dus ook voor de bakmixen. Er is geen geraffineerde suiker toegevoegd dus je kunt zonder schuldgevoel genieten van de lekkerste tussendoortjes. Voor het beste resultaat kan ik nog wat tips delen met jullie zodat de koekjes goed tot zijn recht komen.


Zelfde grootte
Zorg dat de koekjes als ze in de oven gaan allemaal even groot en dik zijn. Zo blijft de baktijd ook gelijk. Hoe doe je dit makkelijk? Bijvoorbeeld door een rol te maken en deze met een mes in gelijke stukjes te verdelen OF je gebruikt een ijsschep OF je gebruikt leuke vormpjes. Zelf kies ik altijd voor borrelglaasjes die ik als vormpje gebruik. Ook dat werkt prima!Versieren
Wie houdt er nu niet van versieren? Doe dit bijvoorbeeld met stukjes appel, krenten, zonnebloempitten, pompoenpitten, cacaonibs of noten. Of wil je jezelf extra verwennen kies dan voor pure chocolade.Te veel voor 1 keer?
Vind jij 30 tot 40 koekjes eigenlijk te veel? Je kunt ervoor kiezen om de helft van het deeg klaar te maken maar je kunt er ook voor kiezen om de andere helft gewoon tegelijkertijd te maken. Je maakt het gewoon zoals er staat en maakt vormpjes. Deze vormpjes vries je dan in, zorg ervoor dat ze elkaar niet aanraken want anders is het lastig wanneer je ze wil afbakken.Bewaren
Heb je de bakmix in pot gekocht? Dan heb je meteen een perfecte manier om de koekjes te bewaren, het ziet er ook nog eens heel tof en gezellig uit.

Wat zijn jouw favoriete koekjes bij de thee?

Liefs, Nicole

Reacties