100ste blog: tijd voor een statistieken!

Tijdens het schrijven van een andere blogpost zag ik toevallig dat ik bijna 100 blogs had geplaatst. geplaatst heb op Nicole's Choice. Dat is natuurlijk een momentje dat ik niet zomaar voorbij kan laten gaan in een random post. Tijd voor wat statistiekjes!

100!

Dit is dus blog nummer 100.
  • De eerste blog kwam 27 maart 2017 online.
  • Ik had verwacht dat de meeste bezoekers op de blog vrouw zouden zijn maar wat blijkt. 46% is vrouw. Wat leuk, welkom mannen!
  • De leeftijden zijn heel divers. Zie hieronder:

  • 86% van mijn bezoekers komen uit Nederland
  • 4% uit BelgiĆ«. De rest uit de rest van de wereld
Gastblogger
Sinds dat Nicole's Choice blogs is gaan publiceren zijn er ook een aantal gastbloggers voorbij gekomen. 1 daarvan is nu nog steeds mijn vaste gastblogger, dat is Marieke. Jullie kennen haar natuurlijk allang. Ik ben heel erg blij met haar bijdragen aan de blog. Ook vind ik het tof dat zij al sinds 13 september 2017 voor mij blogt. De andere gastbloggers zijn helaas eerder gestopt. Xenia en Sylvahna. Ik hoop dat ik binnenkort een nieuwe gastblogger kan voorstellen, dat zou het extra leuk maken. Ben of ken jij iemand die van theeleuten houdt? Gek is op gezonde voeding of het leuk vindt om te schrijven? Laat het mij gerust weten.Plannen
De komende 100 blogpost wil ik:
  • In minder dan 10 maanden online hebben, dit wil dus zeggen dat ik sowieso 10 blogs per maand online wil hebben de komende 10 maanden.
  • Wat meer de blog richten op mijn 100% natuurlijke bakmixen, want Nicole's Choice staat voor bakmixen en losse thee.
  • Mijn blog verder blijven ontwikkelen en plezier in het bloggen behouden.
  • Een betere band met mijn lezers opbouwen.
  • Hopelijk stel ik nog 1 of 2 (of 3) nieuwe gastbloggers voor.
Nieuws en winnen
Ik had jullie gevraagd om een leuke win-actie te bedenken, helaas heb ik daar niet zo veel respons op gehad.

Facebookgroep
Ik kwam via een collega webshop eigenaresse terecht in de bovenstaande leuke Facebookgroep terecht. Ik heb besloten dat ik via daar een win-actie ga doen, wanneer deze online komt weet ik nog niet. Maar uiteraard zal ik ook daarvan een berichtje plaatsen in mijn blog. Wil je dus alsnog kans maken op een leuk pakket van Nicole's Choice wordt dan lid van deze groep of houd de blog goed in de gaten.

Liefs, Nicole


Reacties