Top 3 juli --- 1 augustus

In juni verscheen de eerste top 3 blog. Heb je deze al gelezen? Zo voorkom je dat je helemaal niets mist. 

Facebook - 1184 volgeers
Op vandaag woensdag 1 augustus heb ik 1184 volgers. Ik zie dat de aantallen een beetje teruglopen en ik weet niet goed waardoor het komt. Jammer maar ik ga natuurlijk mijn best doen om meer likes en vooral ook volgers te krijgen.

Blog: top 3 van de maand juli
1. De gezonde eiersalade werd goed ontvangen. Deze werd het meest bekeken. Ik kan je verklappen dat er nog meer makkelijke gezonde recepten aankomen met weinig ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoekjes en smoothies. En afgelopen maandag kwam een fruitig moesje online.2. Ook mijn dag in thee en happy moment #9 werd veel gelezen. Waarschijnlijk omdat ik bekend maakte wie de win-actie gewonnen had?


3. De smoothie met maar 3 ingrediënten staat op de derde plaats. Zo zie je maar makkelijke recepten zijn in trek. Ik ga daar nog eens wat meer bij stil staan.

Aantal blogs:
In de maand juli verschenen er in totaal 13 blogs op mijn website. De favorieten van jullie zie je hierboven maar welke waren mijn favoriet, dat zie je hieronder:

1.Makkelijk gezonde vervangers verscheen het eerst op de blog. Ik krijg vaak de vraag van vrienden of familie hoe ze makkelijk iets ongezonds kunnen vervangen in een gezondere optie. Daarom bedacht ik me dat ik dit beter met iedereen kan delen in plaats van met alleen de mensen die ik persoonlijk ken. Deze blog werd ook goed bekeken, maar helaas heeft deze niet de top 3 gehaald.2. Mijn dag in thee & Happy Moments #9 vond ik heel leuk, vooral omdat dit zo'n leuke tijd is geweest.En het scheelde weinig dat deze hierboven zou staan dus deze hoort er zeker bij!

3. De gezonde eiersalade kan ook niet ontbreken in mijn favorieten lijstje.

Juli
In juli zijn de vakanties van start gegaan en in augustus duurt dit nog even voort natuurlijk. Zoals ik eerder vertelde start mijn vakantie pas eind september. Hoogstwaarschijnlijk ben ik met mijn verjaardag (25 september) ergens in het buitenland. Dat is geen straf toch! Omdat ik (nog) geen terugloop zie in bezoekers op de blog pas ik dan ook niet mijn planning aan. Voor alsnog verschijnen er op maandag, woensdag en vrijdag een blog.

Liefs, Nicole

Reacties