Mijn dag in thee - maandag 14 mei

Door MariekeMijn dag - Maandag 14 mei


Alle vakantie en vrije dagen zijn zo goed al weer voorbij. Elin is weer naar school en Joas kan lekker thuis z’n gangetje gaan zonder gestoord te worden door z’n grote zus. Papa is ook weer de hele week aan het werk. En ik? Ik ben blij dat ik nu ook weer lekker de hele dag aan de keukentafel achter mijn laptopje kan kruipen om het werk voor mijn bedrijf weer volledig op te pakken, terwijl Joas lekker rond mij heen hobbelt en zo af en toe een dikke knuffel komt geven/halen.
Maar hoe ziet mijn dag eruit en wat drink ik zoal op een dag?

Een normale ochtend begint rond 7:00 uur met een douche. Arjan en Elin zitten dan al aan het ontbijt beneden en ik neem na het douchen Joas ook mee naar beneden. Ik smeer een boterhammetje voor Joas en maak een schaaltje Brinta voor hem klaar. En ik maak de schooltas van Elin met eten en drinken gereed.Dan is het voor mij eventjes tijd om met mijn ontbijtje en een kopje koffie op de bank te zitten.
En dan is het huphup Elin naar boven sturen om zich aan te kleden, Joas aankleden, jassen aan, schoenen aan, de auto in en Elin op school brengen!

Eenmaal thuis settel ik mij achter mijn laptop en ga lekker aan het werk. Rond half 10 pak ik nog een koppie koffie en wat drinken/fruit voor Joas.Vandaag (en zoals de meeste ochtenden) drink ik daarna nog 2 koppen thee. Deze ochtend kies is voor Berry Heaven; Een zwarte thee met bosvruchten. In deze thee zie je de bessen terug komen. Ik vind het een heerlijke fruitige thee. Je kunt prima van één theeklem 2 kopjes maken van deze thee.
Na de lunch neem ik nog één kopje koffie (ik drink er altijd 3 op een dag) met een stukje chocolade. Mmm, gek op chocolade! Rond half 3 kies ik voor een kopje Fruity Honeybush. Dat is één van mijn favoriete theesoorten en kies ik heel vaak. Mild, fruitig en lekker zoet. Ook Elin vindt deze thee lekker.Om half 4 haal ik Elin van school, ik geef de kinderen wat drinken en wat lekkers en ik zet voor mijzelf nog een kopje Fruity Honeybush. Ook van deze thee kun je prima 2 kopjes zetten.
In de avond drinken wij nog altijd 2 koppen thee. Waar mijn man bijna altijd kiest voor Ceylon, Earl Grey of Sweet Vanille, ben ik meer van de fruitsmaken. Ik kies vaak voor Fruity Forest, Badass Lemon of Fruity Honeybush. Deze avond was ik op bezoek bij iemand, dus heb ik geen losse thee van Nicole’s Choice gedronken, maar heb ik 2 koppen Fruit Fusions Mango & Orange gedronken, een heerlijk frisse en zomerse thee!

Hoeveel koppen thee drink jij op een dag?

Liefs, Marieke

Reacties

Een reactie posten