Echte mannen drinken THEE

Weet jij wat de echte uitspraak is? Echte mannen drinken .. ? Ik vul deze vandaag in met thee. Want ja, ik vind dat echte mannen thee drinken!

Mannen: koffiedrinkers?
Hoewel mannen over het algemeen meer bekend staan als "koffiedrinkers" zijn er ook meer dan genoeg mannen die thee kunnen waarderen. Natuurlijk, want er zijn ook vrouwen die koffie heerlijk vinden. Vind jij dat het hoort dat een man koffie drinkt? Ik niet, Dave drinkt thuis meer thee dan koffie. Alleen in het weekend pakt hij soms een kopje koffie. Voor de rest drinkt hij altijd thee.Beeld
Als je aan thee denkt, denk je aan vrouwen met een huispak op de bank, boek erbij en een lekker kopje thee. Of juist samen met vriendinnen op de bank met een mooie theepot erbij en allerlei lekkers. Bij mannen heb je niet meteen zo'n plaatje in je hoofd, raar eigenlijk toch? Hoe zou het zijn als thee drinken juist stoer zou zijn? Zouden dan meer mannen dit drinken? Ik vind dat thee voor iedereen lekker en gezond is, ook voor baby's en kinderen. En dus ook voor mannen.
Cliché
Laten we hetgeen wat cliché of volgens de standaard zo zou moeten zijn gewoon eens achter ons laten want wij vrouwen mogen toch ook genieten van een kopje koffie, thee of een biertje?

Liefs, Nicole

Reacties