Bijna 100 blogpost, bedenk een actie en WIN!

Toevallig zag ik vandaag dat ik bijna 100 blogpost heb gepost op Nicole's Choice. Ik vind dat de HONDERDSTE post reden genoeg is voor een klein feestje. 

Nooit gedacht
Toen ik begon met het schrijven van blogs had ik nooit verwacht dat ik het uiteindelijk zo leuk zou vinden en dat ik het zo goed zou volhouden. Dat klinkt wellicht een beetje raar, maar ik dacht altijd dat schrijven echt een favoriete bezigheid moest zijn. Maar dat valt best mee. Ik kan in mijn blogs mijn andere hobby's combineren en jullie informeren over hetgeen wat ik leuk vind.Van hot naar her
Op mijn blog schrijf ik zowel informatief over de ingrediënten die in de webshop worden gebruikt maar ook over wat ik zowel eet of drink op een dag. Geef ik jullie regelmatig een kijkje in mijn leven, (OH, dat is alweer even geleden) en deel ik vaak leuke recepten met jullie. Maar daarnaast vertel ik ook over alle theesoorten, afvallen, en nog veel meer.Blog 97
Dit is dus blog 97, dus nog 3 blogs te gaan en dan zijn we op de 100 blogs. Hoe zal ik dit gaan vieren? Help jij mij mee met het bedenken van een leuke actie, spelletje, win-actie of bijvoorbeeld een invulling van mijn volgende blogs. Heb jij een vraag, altijd al iets willen weten over mij, de webshop of wat dan ook?Origineel
Ik snap dat het meedenken voor jullie ook niet meteen leuk is, want ja wat heb jij eraan? Nou, bedenk jij het leukste idee dan krijg je van mij een cadeautje. Wat je wint blijft een verrassing! Ik ben echt heel erg benieuwd! Geef je idee door onder deze blog, via Facebook, Instagram of e-mail (info@nicoels-choice.nl). Alles is goed.

Liefs, Nicole
Reacties