Top 3: juni + win-actie

Ik zag bij Marieke voorbij komen de Top 3 best gelegen blogs van de maand juni. Dit vind ik leuk om te lezen omdat je zo voorkomt dat iemand iets mist. Ook kletst zij je kort even bij in deze blog. Dit lijkt me leuk om ook te doen. Lees je mee vandaag?

Facebook - 1191 volgers
Op vandaag dinsdag 3 juli heb ik 1191 volgers. Er is weer een win-actie die ik deze week (lees MORGEN) ga bekendmaken wie er wint. Wil jij nog meedoen? Het kan! Je wint een zakje Fruit Explosie als je origineel reageert waarom jij dit wil.


Blog: top 3 van de maand juni

1. Mijn dag in thee & Happy Moments #6 werd goed ontvangen. Deze is het best bekeken. Toch leuk om mee te spieken in iemands leven, dat blijkt wel weer. Vandaag deelde ik er weer zo eentje.
2. De makkelijke tonijnsalade van Sylvahna werd goed bekeken. Helaas gaat zij voorlopig geen gastblogs meer schrijven dus op de vrijdag komt er niet altijd meer een blog online.
3. Ook het kopje afval vonden jullie interessant om te lezen.

Juli
In juli start de vakantie periode. Niet voor mij want wij hebben pas in september vakantie. Buiten het feit dat Sylvahna dus geen gastblogs meer gaat delen op vrijdag zal er weinig veranderen. Ik ga bekijken of de bezoekersaantallen flink dalen door de vakantie want eventueel plan ik op basis daarvan alsnog een zomerrooster. Dat is even afwachten ;-)

Korting
Met de code verhuizen ontvang je deze week nog steeds 15% korting. Sla je slag!~

Liefs, Nicole


Reacties