Mijn dag in thee; #9 & Happy Moments + bekendmaking win-actie

Gezelligheid en mooi weer stond centraal de laatste tijd. Ook is het moment van settelen in ons nieuwe huis nu. Dus eigenlijk een prima tijd achter de rug. 

Warm weer
Ook met warm weer drink ik graag thee. Over het algemeen zie ik wel dat ik dan voor de wat lichtere theetjes kies. En dus bijvoorbeeld geen Holiday Glow maar als ik dan een zwarte thee drink kies ik voor Sweet Happiness. Vandaag begin ik dus ook met 2 kopjes Sweet Happiness. Lekker fruitig begin, en in de ochtend vind ik het gewoon fijn om een kopje zwarte thee te drinken.


Vervolgens kies ik voor 2 kopjes Sinas Thee.  Heel fruitig en eigenlijk geen thee maar puur sinaasappelschil. Dit drink ik niet zo vaak, maar het is toch wel lekker fris en puur natuur.Zaterdag
Het was alweer een tijdje geleden dat ik Diana zag. Zij stapt binnenkort het huwelijksbootje in en daarvoor gingen we op zoek naar een outfit. Deze hebben we helaas niet gevonden maar uiteraard heb ik altijd iets achter de hand :) De vorige keer dat ik haar zag was 6 mei, dus 2 maandjes later hebben we veel bij te praten. Altijd ouderwets gezellig.


Zonnestralen
Met dit weer is witte thee toch iets waar ik vaak naartoe grijp. Ik vind de nieuwe thee ook zo ontzettend lekker. De rest van de dag drink ik daarom White Sunshine. Als je goed opgelet hebt weet je dat ik dan dus nog 4 kopjes White Sunshine drink vandaag.Nieuwe huis:
Ook ging ik nog eens bij het nieuwe huis kijken. Gaat snel! Kijk hoe leuk. Inmiddels zijn ze al met de tweede etage bezig en zijn de kozijnen ook bijna zover om geplaatst te worden. Stel je voor dat het toch december af is joh.


Voetbal & sport:
Afgelopen dinsdag ging ik België supporten samen met een vriendin. We waren in stijl in de kroeg. Het heeft helaas niet mogen werken, maar gezellig hebben we het wel gehad! Heb jij de wedstrijd ook gekeken? Ook ging ik deze week naar de fysio, waar ik vervolgens een paar dagen last heb gehad van hele erge spierpijn haha. Goed natuurlijk dat je voelt dat je iets hebt gedaan, maar ook irritant hoor. Zoals ik al zei ben ik dus gaan shoppen. Ik kocht onder andere onderstaand jurkje. Wat vind jij ervan?Win-actie:
Op Facebook had ik een zomerse win-actie en ik zou vandaag door middel van een blog bekendmaken wie er gewonnen heeft. Heb je de actie gezien?
De winnares is dit keer Diana met haar reactie als volgt: "Geef nooit op", is mijn quote bij deze winactie. De fleurige bloementhee kun je mij wel blij mee maken. Al bijna een jaar zijn we bezig met het veranderen van onze tuin, maar door omstandigheden komt-ie maar niet af. Al meer dan een halfjaar kijk ik uit naar een tuin vol mooie bloemen, die heerlijk geuren en waar de bijtjes zoemend hun ding doen. Deze bloementuinthee geeft me dan geen tuin die af is, maar hopelijk is-ie zo lekker dat ik even vergeet dat we een zandbak en oerwoud achter ons huis hebben liggen. Diana jij wint een zakje Bloementuin omdat ik jouw mooie bloemetjes gun. Daarnaast win je ook een kortingscode van 7,50 EURO. Stuur je mij een privé berichtje?

4 blijmakers van afgelopen week:
  • Nieuwe jurkjes
  • Bijkletsen en gezelligheid met vriendinnen
  • Zonnig en heerlijk weer
  • Recepten vooruit geschreven voor de blog. Er komen meer blogs met recepten met weinig ingrediënten online binnenkort! Zoals bijvoorbeeld onderstaande eiersalade. 


4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:
  • Gezelligheid
  • Shoppen
  • Vriendinnen
  • (Spier)pijn
Ik wens jullie alvast een prettig weekend. Geniet van het mooie weer en de vrije tijd.

Liefs, Nicole

Reacties