Mijn dag in thee; #8 & Happy Moments

We zijn verhuisd! Dat is hetgeen wat vooral centraal stond de afgelopen tijd. Wat is er de laatste tijd nog meer gebeurd en wat heb ik gedronken aan thee op een hete zomerdag? Lees en kijk mee! 

Steekwoorden en blijmakers
Ook deel ik voortaan bij elke "Mijn Dag In Thee & Happy Moments" 4 blijmakers en 4 steekwoorden van de afgelopen tijd. Dit idee is ontstaan door Nina. Volg jij haar al? Aanrader!Broccolipurree
Het eerste etentje in het nieuwe huis. Maandag 25 juni kookte ik voor het eerst in het nieuwe huis. Ik maakte gebakken kipfilet, broccolipurree en gebakken aardappels. De dag ervoor aten we een zeevruchtensalade, dus dat was niet echt koken vond ik. Het recept voor de broccolipurree ga ik met je delen. Dit is denk ik een makkelijke manier om kinderen meer groenten te laten eten, want jeetje wat is dit lekker. Plus het ziet er niet uit als groenten, dat is helemaal ideaal toch? Eigenlijk had ik van de zeevruchtensalade ook een recept kunnen delen want het was heel lekker en healthy. Maar daar dacht ik pas aan toen het op was. Volgende keer beter ;-)Nicole's Choice kast
Momenteel staat de Nicole's Choice kast in de woonkamer. Ideaal want zo kan ik sneller een andere thee drinken. Voorheen moest ik eerst naar beneden lopen en vervolgens weer naar boven. In het nieuwe huis is ALLES gelijkvloers, super fijn en ideaal vind ik. Dus je zult in deze dag andere theesoorten voorbij zien komen omdat ik nu makkelijker afwissel en niet alleen theesoorten uit mijn theedisplay drink. Ook heb ik de kast nu ingedeeld op alfabet, beetje autistisch is dat wel hé? Maar zo vind ik sneller de thee die ik nodig heb. Ik maakte vandaag ook een begin bij de A en ga zo naar Z. Je gaat het zien hieronder.

Appel Rooibos
Ik begin de dag met een lekker fris en zoete thee. De appel proef je, maar de rooibos proef je natuurlijk net iets meer. Heel lekker fruitig en ook voor kinderen heerlijk. Hiervan drink ik 2 kopjes thee. Ik denk zelfs dat je deze thee wel 3 keer kan opgieten, maar ik was toe aan een andere smaak. Ik denk dat ik van deze thee eens een keer een ijsthee ga maken, lijkt me goddelijk!Bloementuin
Ik drink vervolgens 2 kopjes bloementuin. Een thee om vrolijk van te worden. Zo mooi is deze! Vind jij het belangrijk dat jouw losse thee mooi is? Of gaat het je puur om de smaak?


Ceylon
Ik kies nu voor een kopje "gewone" thee, zo gewoon is deze Ceylon thee eigenlijk niet want stiekem is dat gewoon ook heel lekker. Kies jij weleens voor een standaard smaakje in plaats van een fancy smaakje? Ook hiervan drink ik er 2.Chocoloco Tea
Vervolgens kies ik voor een totaal andere thee, een zoete thee dit komt door de cacaonibs maar ook door de palmsuiker die erin zit. Heel erg lekker, makkelijk drinkbaar en het proeft echt naar chocolade. Ik zou zeggen probeer het een keer uit. Ook hiervan drink ik er 2 en zit de dag er weer op!


Jamie Oliver pizza
Samen met Dave gingen we pizza eten bij Jamie Oliver in Tilburg. Deze was verrassend lekker en 14 euro voor een pizza is niet te veel toch? Deze week was het heerlijk weer, daar maakte ik samen met een vriendin gebruik van. Heb jij ook genoten van de zon?4 blijmakers van afgelopen week:
  • De sleutel overdragen aan de nieuwe bewoners en het oude huis kunnen afsluiten is toch wel erg fijn. Nu van het nieuwe appartement ons thuis maken en op naar het nieuwe hoofdstuk. Zo fijn!
  • Terrasje met een vriendin.
  • 90's 
  • Zonnig


4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:
  • Nieuw tijdelijk huis met wifi en televisie
  • Gelijkvloers
  • 90's 
  • Gezelligheid
Liefs, Nicole

P.S. De webshop is weer open! Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst klaar gemaakt en verzonden. Om jullie tegemoet te komen is de kortingscode verhuizen nog een weekje geldig. Hiermee krijg je 15% korting!

Reacties