Adventskalender: aftellen met thee

Het is volop zomer en wie is er alweer bezig met Sinterklaas en Kerstmis? Juist, IK! Ik ben aan het bedenken hoe de Thee Adventskalender er dit jaar gaat uitzien. Vorig jaar was dit een groot succes, dat doen we gewoon nog een keertje over!

Ophangen
Vorig jaar zag de kalender er zo uit. Wat een beauty! De adventskalender werd aan een koord geleverd en ik ontving diverse foto's dat deze opgehangen werd in de woonkamer. Zo leuk om te zien.Keuze
Dit jaar wil ik je de keuze bieden, wil je de kalender aan een koord ontvangen of gewoon losse zakjes? Als je de kalender toch niet gaat ophangen is losse zakjes natuurlijk net zo praktisch. In de kosten is dit natuurlijk goedkoper. Heb jij een voorkeur?

Datum
Wanneer wil jij dat de kalender online komt? Wanneer begin jij met de aankoop van cadeautjes voor de lieve vrienden en familie om je heen? Ik ben heel benieuwd.

Liefs, NicoleReacties