T-sac filters, waar kun je deze nog meer voor gebruiken?

Vandaag deel ik een kleine tip met jou. T-sac filters, je kent ze misschien wel? Dit zijn gepatenteerde papieren theefilters die je kunt vullen met losse thee naar keuze en daarna hang je deze in een theeglas. Dit werkt super handig.


Ook handig voor..
Maar deze filters kun je ook nog ergens anders voor gebruiken. Laatst maakte ik een verse soep en bedacht ik me dat het wellicht lekker was om wat kruidnagel en laurier toe te voegen. Normaal gesproken voeg ik deze zo toe, maar nu dacht ik eraan dat ik wel een T-sac filter kon gebruiken. Ik zelf heb nooit last van het terugvinden van de kruidnagel, maar Dave vindt deze altijd terug in zijn eten. Ideale oplossing want het maakt het terugvinden een stuk gemakkelijker!


Heb jij nog geniale tips waar je deze filters voor zou kunnen gebruiken? 

Liefs, Nicole

P.s. Ze zijn nu nog steeds met korting te bestellen!

Reacties