Redenen die genoemd worden om geen losse thee te drinken..(deel 4)

Er drinken veel mensen thee, toch krijg ik vaak redenen te horen waarom er vaak zakjes thee gedronken word in plaats van losse thee. Ik deel er vandaag weer eentje, dit is tevens de laatste. Eerder heb ik er al enkele gedeeld; nummer één, twee en drie.

Reden 4: ik heb nog zo veel voorraad

Thee bederft niet snel, desondanks is het toch goed om de thee niet te lang te bewaren. Na een tijdje neemt de geur en de smaak af. Het is niet voor niets zo dat losse thee zo lekker ruikt. Alle geuren die je ruikt komen ook voor in je kopje thee. Ook is het belangrijk om losse thee luchtdicht te verpakken. Daarnaast blijft de thee nog langer lekker wanneer het op een donkere plaatst wordt bewaard. Weckpotten of blikjes zijn een ideale verpakkingsvorm.Presentatie: het halve werk
Losse thee kun je ook heel leuk presenteren, bijvoorbeeld in een theedisplay of in potjes. Dan is het ook meteen goed verpakt.

Waterinname
Wist je trouwens dat je thee mag optellen bij jouw water inname? Kom je moeilijk aan de 2 liter water per dag? Vul dit dan aan met kopjes thee!Gesloten
Hopelijk heb ik je toch overtuigd om in plaats van een zakje thee eens een kopje losse thee te drinken. Ik gun jou een geniet momentje en tijd voor jezelf met een heerlijke kop losse thee. Met de code verhuizen krijg jij vanaf vandaag 15% korting op alle soorten losse thee en alle andere producten in de webshop. De webshop is dicht tot en met 1 juli. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en verzonden.Verzin jij nog een vijfde, zesde of zevende reden of ga je nu gewoon beginnen met het drinken van losse thee?

Liefs, Nicole

Reacties