Mijn Dag In Thee; #7 & Happy Moments

Deze week is een rommelige week want het is de week van de verhuizing. Morgen is DE dag. Heb jij ook zo'n hekel aan verhuizen?
Opmeten
Vorige week begonnen we al met wat spullen verhuizen en dingen opmeten zodat we weten waar we alles neer gingen zetten. Zoals je ziet is het nu bij ons thuis erg rommelig. Blij als we gewoon over zijn en dit hoofdstuk kunnen sluiten.Kaneelthee
Ik begin de dag op het werk met een kopje losse thee, ik heb een filter meegenomen en een proefzakje Kaneelthee. Omdat er stiekem veel thee in zit, zet ik er uiteindelijk 3 kopjes thee van.
Papadag
Vorige week zondag was het vaderdag ofwel papadag. Dit gingen wij vieren met 2 bezoekjes en bij mijn ouders gingen we genieten van een heerlijke bbq. Ik maakte wat foto's van Valerie en mijn zus. Kijk dan hoe lief!Zakjes thee
Op het werk drink ik zakjes thee, niet altijd want soms zoals hierboven neem ik ook weleens losse thee mee. Maar na 3 kopjes zwarte thee kies ik nu voor een kopje muntthee uit een zakje. Ik drink hiervan 2 kopjes.

Nieuwe huis
Zoals jullie weten zijn we een huis aan het bouwen. Papa gaat regelmatig even kijken hoe het ermee gaat. Je ziet het hieronder. Van papa maar ook van familie krijg ik regelmatig updates doorgestuurd, zo leuk en lief! Gaat toch best snel!


In de avond drink ik nog 2 kopjes witte thee, zowel Royal Champagne als White Sunshine. Ook drink ik nog een kopje Flower Power.Zomer
De zomer is begonnen. Gisteren was het geen mooi weer, maar woensdag zeker wel. Daar heb ik heerlijk van genoten samen met een vriendin. Jij ook? Volgende week beloofd ook weer goed te worden. Daar kijk ik nu al naar uit.Ik wens jullie alvast een fijn weekend toe. Geniet ervan!

Liefs, Nicole


Reacties