Mijn dag in thee; #6 + Happy Moments

Ik ga de "mijn dag in thee" combineren met geluksmomentjes van de voorgaande tijd. Persoonlijk volg ik een flink aantal bloggers en wat ik graag lees zijn de blogs waarin ze veel persoonlijke foto's delen. Meespieken in iemand leven is gewoon heel leuk. Daarom is Facebook voor persoonlijk gebruik toch ook gewoon tof. Of vind je niet?
Omdat mijn dag in thee altijd van een random dag is, vind ik het leuk om dan wat leuke momentjes van de tijd van te voren met jullie te delen. Zo wordt het alsnog een wat grotere blog en omvat het niet altijd alleen maar thee en ook wat meer foto's.Hopelijk vinden jullie dat leuk. Ik hoor het graag.

Donderdag 14 juni
Vandaag deel ik mijn dag in thee van donderdag. Ik begon de dag met een kopje White Sunshine. Een vrij nieuwe thee in de webshop maar eigenlijk een groot favoriet van mij.

Ik drink drie kopjes thee hiervan. Gewoon omdat het zo lekker is. Drink jij weleens witte thee? De T-sac filters zijn nog in de aanbieding. Dus sla je slag.

Boodschappen bezorgen
Sinds ik ziek ben geworden bestel ik mijn boodschappen online, dit doe ik de ene week bij de Jumbo de andere week bij de Albert Heijn, eigenlijk net wat uitkomt. Ik vind het ideaal want de boodschappen worden naar boven gebracht waardoor ik zelf niet hoef te sjouwen.Laatst had ik boodschappen besteld en de hele avond van 18 tot 21 uur gewacht, maar de bezorger was niet gekomen. Oké, zonder melding en informatie, dan word ik daar niet blij van. Uiteindelijk heeft de Jumbo het goed opgelost, omdat ik zei dat ik er heel de avond voor thuis was gebleven werd het de volgende ochtend geleverd tussen 10.15 en 11.00 uur. Ook zou ik 10 euro korting krijgen. Daarnaast ontving ik nog dit bosje bloemen. Zoiets zorgt er voor dat ik dan nogmaals mijn boodschappen bij hen bestel en niet switch naar de AH. Waar doe jij graag jouw boodschappen?

Puur Rooibos
Daarna drink ik een heerlijk van nature zoete thee, namelijk rooibos. Ook daarvan drink ik 3 kopjes.Tijdelijk
Ook hebben we een tijdelijke woonoplossing gevonden. We gaan een tijdje dichtbij het centrum van Tilburg wonen, super leuk! En, nu maar hopen dat het nieuwbouw huis zo af is. We gingen dit vieren door sushi en een ijsje te eten (guilty pleasure > check). Wat is jouw guilty pleasure?Verhuizen
Maar een tijdelijke woonoplossing wil dus ook zeggen dat Nicole's Choice gaat verhuizen. Vanaf vandaag gaat de webshop dicht. Om jullie tegemoet te komen geef ik 15% korting. De bestellingen zullen na de verhuizing op basis van binnenkomst worden verzonden. Ondanks de verhuizing komen er alsnog blogs online, dus daar hoef je ons niet te missen ;-)

Chillen
In het tijdelijke appartement hebben we geen bad, dus nu het nog kan geniet ik nog van het grote bad dat we hier hebben. Tijdens het badderen neem ik 2 kopjes Juicy Orange mee.Bruiloft
Lieve vrienden van ons zijn getrouwd. Wij mochten daarbij zijn en hiervoor ging ik natuurlijk op zoek naar een outfit. Deze vond ik bij de Bijenkorf, je zag hem bovenin het artikel al maar hier nogmaals. Wat vind jij ervan?

Mooi roze is niet lelijk toch?


Liefs,
Nicole

Reacties