Redenen die genoemd worden om geen losse thee te drinken..(deel 3) en bekendmaking uitkomst som!

Eerder deelde ik al 2 redenen waarom sommige mensen liever geen losse thee drinken. Heb jij blog 1 en blog 2 hiervan al gelezen? Deze redenen ontkracht ik graag, vandaag deel ik nog zo'n reden.

Reden 3: losse thee is bitter

Wanneer ik dit hoor, weet ik zeker dat je de thee hebt gezet met te heet kokend water. En weet je, ook bij zakjes thee moet je hierop letten.Wil je een heerlijk kopje losse thee, zorg dan voor de juiste temperatuur van het water. En nee hoor, hier heb je geen speciale waterkoker of thermometer bij nodig. Oké, wellicht is dat makkelijker maar dat hoeft zeker niet.

Afkoelen
Wanneer je een kopje zwarte thee wil zetten, laat dan het gekookte water 2 minuten afkoelen. Wanneer je een kopje groene thee wil zetten, laat het water dan eerst 5 tot 8 minuten afkoelen. Laat vervolgens de losse thee 2 tot 3 minuten trekken en ga daarna volop genieten.

Win-actie
Een tijd terug deelde ik een rekensom op mijn Facebook. Daarop is veel respons gekomen. Het juiste antwoord is 20. Vandaag maak ik bekend wie er 1 verpakking losse thee naar keuze wint. De gelukkige moet binnen 1 week na vandaag een privéberichtje sturen naar mij. Ontvang ik geen berichtje dan loot ik nogmaals!


Winnaar
Deze keer is de gelukkige Bart Keijzer. Stuur je mij een berichtje? De volgende win-actie wat willen jullie dat dat wordt? Een puzzel, een rekensom, een rebus of een deel en tag-spelletje?


Liefs, Nicole

Reacties