Mijn dag in thee; #5

Alweer de vijfde keer dat ik jullie laat zien wat ik zoal drink op een dag. Heb je de vorige blogs hiervan ook gezien? Blog ééntweedrie en vier.

Vorige week verscheen er geen mijn dag in thee en sowieso wat minder blogs, dit kwam door drukte. Maar we zijn weer terug. Ik pak de draad weer op.

Warmer weer
Nu het weer wat warmen word verwachten jullie waarschijnlijk dat ik geen of minder thee drink? Ik zal je vertellen dat dat niet helemaal waar is.

Vandaag deel ik een dag in thee op een warme dag, buiten is het ongeveer 24 graden. Kijk je mee?


Ik begin met mijn favoriete groene thee. Eigenlijk zit deze standaard in mijn display thuis. Ik vind dit een heerlijke thee voor in de ochtend omdat dit toch een wat sterkere thee is. Ken jij deze al? Ik zet van deze thee 3 kopjes, dat kan makkelijk met 1 schepje.

Fysio
Nadat ik bij de fysio ben geweest trakteer ik mezelf op een heerlijk warm bad met een kopje verse "muntthee". Ik schreef laatst een blog over muntthee en had er opeens zin in. Die blog volgt morgen.


Nadat ik uit bad kom, neem ik een glas water om een beetje af te koelen.

Bloementhee
Vervolgens kies ik voor een bloementhee, namelijk Wondertea, kamille dus gewoon. Over kamille schreef ik al weleens een blog, heb je deze gelezen? Ook hiervan maak ik 2 kopjes.


Om de dag af te sluiten drink ik nog 1, 2, 3 kopjes Royal Champagne. Klinkt luxe hé? Dat is het ook, een thee die qua smaak op champagne lijkt, wat wil je nog meer?


Welke van deze theesoorten spreekt jou het meeste aan?

Liefs, NicoleReacties