Mijn dag in thee; 4

Alweer de vierde keer dat ik jullie laat zien wat ik zoal drink op een dag. Heb je de vorige blogs hiervan ook gezien? Blog één, twee en drie.

Afwisseling
Ik merk weleens dat ik meestal dezelfde theesoorten drink omdat ik deze in een display in de keuken heb staan. Vandaag besluit ik dat het tijd is om eens wat andere theesoorten te pakken dan dat ik normaal doe. Bereid je dus voor op andere theesoorten vandaag ;)

Zoet begin
Vandaag begin ik met Chocoloco Tea. Dat is één van de zoetere theesoorten in mijn webshop. Deze bevat palmsuiker waarover er eerder al een blog is verschenen. Sowieso is dit een thee op basis van rooibos waardoor deze sowieso al wat zoeter is dan bijvoorbeeld een zwarte thee. De eerste keer dat je deze opgiet is deze het zoetst omdat de suiker dan oplost. De tweede en derde keer opgieten (als je dat wilt, kan dat), zal je merken dat de cacaonibs meer naar boven komen en dat deze ietsie minder zoet is. Dit keer giet ik deze thee dus ook nog 2 keer op.


Een fruitje tussendoor
Nu kies ik voor Sinas Thee, eigenlijk niet meer dan gewoon gedroogde sinaasappelschillen. Fruitig en fris dus.


Nieuw
Heb je gezien dat er nieuwe theesoorten aan de webshop zijn toegevoegd? Kun jij ontdekken welke? Oh, wacht ik ga het verklappen ;) 

Ik begin met een kopje Royal Champagne. Deze thee doet aan Champagne denken, best of both worlds toch ;) 


Daarna kies ik voor nog een nieuwe thee. Kun jij een leuke naam bedenken voor deze thee? Hiervan zet ik nog een paar kopjes, gewoon omdat het kan.


De ingrediënten van deze thee zijn: Witte thee, kaneel, groene thee, sinaasappelschil, amandel, citroengras, sinaasappelbloesem, rozenbloesem en natuurlijke aroma.


Dan is er nog 1 andere nieuwe theesoort, ontdek jij welke?

Liefs, Nicole
Reacties