Kids choice bij Nicole's Choice

Wat drinken jouw kinderen graag? Water en thee? Of kiezen zij toch voor sapjes en frisdrank? De zoon van mijn schoonzusje drinkt het liefst een kopje thee met melk. Telkens wanneer hij erom vraagt maakt mijn hart een sprongetje.

Kinderthee
Laatst stelde ik de vraag wat voor theesoorten jullie miste in het Nicole's Choice assortiment. Daarop reageerde Marieke dat een kinderthee misschien een leuk idee was. Toen bedacht ik me dat ik eigenlijk al wel meerdere theesoorten in het assortiment heb die geschikt zijn voor kinderen. Voor heel jonge kinderen is theïne in thee minder geschikt. Daarom maak ik een selectie van verschillende theeën zonder theïne, maar met een heerlijke van nature zoete of fris-zoete smaak.Drukte
Omdat moeders het al druk genoeg hebben, maak ik het makkelijker voor jou en stel ik heerlijke geschikte alternatieven voor sapjes en frisdranken.

Met de paplepel ingeven
Het is natuurlijk lastig om kinderen te overtuigen om de zoete ranja weg te zetten en een kopje thee te drinken. Daarom zou ik aanraden om er gewoon vroeg mee te beginnen, wellicht vinden jouw kinderen een kopje thee wel gewoon lekkerder als de ranja. Ook dat kan, kijk maar naar mijn neefje. Ook kun je er heerlijke ijsthee van maken, want met dit weer is iets verfrissends natuurlijk ook heel lekker.

Ook "mama's thee"
Daarnaast zou ik als je bang bent dat jouw kinderen de thee toch niet lekker vinden, kiezen voor theesoorten die jij zelf ook graag drinkt. Als jouw kind het samen met jou kan drinken wordt het misschien als stoer ervaren dat ze het zelf ook drinken.Ervaring en belevenis
Maak er een ervaring van, laat jouw kind de thee beleven. Daar bedoel ik mee dat je verschillende soorten proefzakjes kan kopen, zodat er uitgebreid getest kan worden, de thee ruiken, proeven maar ook voelen. In vele soorten thee zitten grote stukken thee, maak er een belevenis van. Lees eens een review van Mamasmetthee zij maken er elke keer opnieuw een feestje van. Als ze vervolgens helemaal gek op een thee zijn is het altijd nog mogelijk om een normale verpakking te kopen. Wist je dat er 10-12 proefzakjes in een brievenbusdoosje pasten? Zo kun je lekker veel smaakjes proberen. Overigens krijg je altijd bij elke bestelling 1 proefzakje cadeau!Grappig en leuk
Om de belevenis compleet te maken kun je nog kiezen voor een grappige theefilter zoals deze dino, lolly of vele andere soorten. Deze kunnen ze met behulp van een maatschepje zelf vullen. Dat maakt het toch extra leuk!

Drinken jouw kinderen thee?

Liefs, Nicole

Reacties