Recept: Warme chocolademelk met munt + vakantietijd -1 april-

Ja, woensdag publiceerde ik een blog over de lente. En vandaag hadden ze eerder deze week sneeuw verspeld. Wat een raar weer hebben we toch in Nederland. Gelukkig is er geen sneeuw, maar desondanks heb ik toch een recept in de planning voor iets wat prima past bij sneeuw. Namelijk warme chocolademelk. Ook wil ik jullie vertellen dat ik 2 week vakantie neem. Daarover later mee.

Dunne pralines van pure chocolade met munt
Iedereen kent de bekende dunne pralines van pure chocolade met een zachte witte muntvulling wel. Op basis van deze chocolaatjes is deze warme chocolademelk met munt gebaseerd. Een heerlijke warm maar ook frisse chocolademelk.Ik maak deze warme chocolademelk met munt onder andere met Minty Kruizemunt, RAW cacaopoeder en palmsuiker.

Recept: Warme chocolademelk met munt

Ingrediƫnten:

Minty Kruizemunt thee
250 ML ongezoete plantaardige melk, ik koos voor sojamelk
Cacaopoeder
PalmsuikerAan de slag:
  • Verwarm 250 ML melk in een pan. Laat hier 4 maatschepjes Minty Kruizemunt in meekoken totdat je deze begint te ruiken. De melk wordt vanzelf een beetje lichtgroen.
  • Tussendoor kun je de melk even proeven, op basis daarvan kun je het langer laten pruttelen of niet.
  • Ik had de thee los bij de melk gedaan, dus ik filter de Minty Kruizemunt uit de melk door middel van een theefilter.
  • Voeg 2 eetlepels palmsuiker en 2 eetlepels cacaopoeder toe en klop deze met een garde zodat je geen klontjes meer ziet. Zorg dat de palmsuiker en cacaopoeder goed oplossen in de melk. 
  • Wanneer je geen klontjes meer ziet is de chocolademelk klaar. Ga jij er even van genieten?
Zoals ik eerder aangaf, neem ik vanaf 9 april even 2 weekjes vrij. Om jou tegemoet te komen kun je dus tot en met 8 april gebruik maken van de kortingscode vakantie15, hiermee ontvang je 15% korting op jouw bestelling. En ook ontvang je tot 9 april een bloemetje, lees daar alles over in deze blog.

Geniet van het lange weekend en van Pasen!

Liefs, Nicole

Ps. Liever een ander warm drankje met melk? Bekijk dan dit recept voor een Chai Latte Tea eens! 

Reacties

Een reactie posten