Mijn dag in thee; 1

Op Instagram en Twitter vertelde ik dat ik om te proberen eens een keer mijn dag in thee wilde laten zien. Als dit goed bevalt komt dit wekelijks terug. Ben jij benieuwd wat ik zoal op een dag drink? Ik was veel thuis waardoor ik alleen maar thee dronk uit mijn webshop. Ik laat je vandaag zien wat ik gisteren gedronken heb.Start van de dag
Ik begin de dag graag met een kop zwarte thee, deze keer kies ik voor Kaneelthee. Heerlijk zo'n stevig kopje aan het begin van de dag.


Na het kopje kaneel thee, kies ik weer voor een stevig kopje thee. Dit maal voor een kopje Gunpowder Tea. Wat ik bijzonder vind aan dit kopje thee is dat de bladeren los komen en het dan ineens een stuk meer lijkt. Ik laat het je zien.


Ik gebruik 1 maatschepje thee. Vervolgens zie je hoe deze zich ontvouwd.Na de fysio 
Na het sporten maak ik heerlijke pannenkoekjes van o.a. amandelmeel en kokosrasp, deze top ik af met dadels. Gezond en 100% natuurlijk en heel lekker! Ik neem daarbij een kopje Berry Heaven. Ik kan niet wachten met de foto maken, je ziet nog goed hoe heet de thee is op de foto. Bij de pannenkoekjes is dit een heerlijk fruitige thee.


Zin in? 
Sweet Dragon, eigenlijk de meest gedronken thee bij ons thuis. Een van nature zoete thee op basis van rooibos met onder andere drakenvrucht en vijgen. Ook zeer geliefd bij kinderen en koud minstens net zo lekker!


Diner
Normaal gesproken drinken wij ook thee tijdens het avond eten, maar gisteren was Dave te druk bezig met werken en ik vergat het om thee te zetten. Na het eten van een heerlijk biefstukje met gebakken aardappeltjes en een witlofsalade on the side drinken we eerst een kopje Appeltaart Thee. Om de zoete trek een beetje te stillen maakt dit kopje thee al een heleboel goed. Het is echt net appeltaart maar dan zonder de calorieën en koolhydraten. Ideaal toch! 


Omdat de thee geen thee bevat kleurt deze Appeltaart Thee niet heel erg. Maar hé daardoor smaakt deze niet minder lekker hoor ;)

Filter
Je ziet steeds mijn favoriete theefilter voorbij komen, dit is de Oriëntaalse theefilter. Werkt ideaal met de onderzetter en het ziet er heel mooi uit. Daarnaast heeft de thee alle ruimte in deze filter waardoor alle smaken tot zijn recht komen. Dat verdient de thee ook, vind ik.

Zoet, zoeter, zoetst
Omdat ik nog steeds zin heb in een toetje pak ik een kopje Zoethoutthee. Geloof mij, na dit kopje is mijn zin in zoet als sneeuw voor de zon verdwenen.


Chai Latte
Om nog wat extra proteïne te drinken maak ik een Chai Latte Tea. Deze maak ik van Holiday Glow en ongezoete sojamelk. Ik zet een heel sterk kopje thee met behulp van een T-sac filter.


Voeg daarna wat melk toe en klaar is Kees. Deze keer gebruik ik geen honing om te zoeten en geen cacao voor een fancy look haha. Zonder is eigenlijk net zo lekker.


Ik kan het niet laten om het grapje met het lepeltje uit te halen. Het werkt echt!


Tot 9 april kun je nog jouw bestelling plaatsten met de code vakantie15, hiermee ontvang je 15% korting op alles in de webshop. Vanaf 9 april neem ik 2 weekjes vakantie. Na de vakantie komen er weer nieuwe theesoorten in de webshop. Ook ben ik bezig met het maken van nieuwe toevoegingen aan de Ontbijt & Lunch categorie op de webshop.

Ik eindig mijn dag met een kopje Jasmine Queen op de bank. 


Met welke thee start jij graag jouw dag?

Liefs, NicoleReacties