Diverse theefilters

Het drinken van losse thee is een ervaring. Een kopje thee drinken met een saai theezakje is toch veel minder leuk? Je hebt diverse manieren om losse thee te drinken. Bijvoorbeeld met een theepot met ingebouwde theefilter, een traditioneel thee-ei, een Oriëntaalse theefilter of een grappige theefilter.

Ik neem vandaag mee in de wereld van grappige, bijzondere en unieke theefilters. Kijk je mee?Dino theefilter
Wil jij een keer een spannende theefilter gebruiken? Heb je zin in iets speels, iets aparts? Dan hebben wij misschien wel wat jij zoekt. Denk bijvoorbeeld aan deze Dino theefilter


Lieve grijze mol
Toen ik deze theefilter zag was ik meteen verliefd. Wat een schatje hé. Mr. Tea
Heb jij al kennis gemaakt met Mr. Tea? Mr. Tea is er met 2 verschillende kleuren broeken, je kunt kiezen voor paars en grijs.


Ondertheeer
Leuk woordgrapje he? Sorry, het is een beetje flauw maar stiekem vind ik het toch leuk. Deze staat in de webshop in het geel. Een beetje vakantiegevoel krijgen we er wel van! Deze gele onderzeeër duikt graag onder in een kopje thee.

Nog meer variatie
Naast de bovenstaande theefilters heb ik nog meer verschillende soorten in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een theefilter in een zwaan vorm, een lolly, een green leaf, of toch een theezakje.

Welke is jouw favoriet?

Liefs, NicolePs. Ook vandaag ontvang je nog 15% korting. Ook op al deze gave theefilters. Pas op; het is de laatste dag! Jouw bestelling zal wanneer ik deze vandaag ontvang uiterlijk woensdag verzonden worden.
Reacties

Een reactie posten