Bekendmaking winactie

Vakantie 
Nadat ik er even een weekje tussenuit was, maak ik vandaag bekend wat de uitkomst van de som op mijn Facebook pagina is. Niet alleen heb ik de afgelopen week even geen artikels geplaatst, ook heb ik iedereen die meedeed aan de lopende winactie extra lang in spanning gehouden. Sorry hiervoor. Daarnaast konden jullie natuurlijk met 10% korting producten in de webshop bestellen. De orders worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Som
Hierboven is de som waar het overgaat. Het goede antwoord hierop zie je hier beneden:


Voor het kiezen van de winnaressen heb ik de hulp ingeschakeld van naamloten.nl. Op deze manier is het selecteren van de gelukkige op een geheel eerlijke manier tot stand gekomen.

Graag vraag ik Arina van der Perk binnen 1 week contact met mij op te nemen? Dit kan via een e-mail naar info@nicoles-choice.nl of een berichtje via Facebook of Instagram. Niet gewonnen? Bestellen van producten uit de webshop kan natuurlijk altijd.

Nieuwe rekensom
De nieuwe rekensom komt later vandaag online. Doe je weer gezellig mee?

Liefs, Nicole

Reacties