Bedankt: 1200 likes! 24 april

Het is weer feest want de 1200 likes zijn behaald! Ik kan jullie niet genoeg bedanken hiervoor. Ik ben heel trots hierop en hoop dat er nog veel meer likes bijkomen en dat veel meer mensen kennis maken en verslaafd raken aan de Nicole's Choice producten. Want eerlijk is eerlijk, daar doe ik het eigenlijk voor natuurlijk.


Win Actie elke 50 likes
Voorheen deelde ik bij elke 50 likes cadeautjes uit. Vanaf nu wil ik dit anders aanpakken. Ik zie namelijk dat er op dat soort berichten weinig respons komt en het dus weinig nut heeft. Vanaf nu ga ik dat dus anders aanpakken.Rekensom
Sinds kort vraag ik jullie om een rekensom op te lossen. De interactie hierop is enorm, wat ik echt heel erg leuk vind en waardeer. Daarom wil ik in combinatie met spelletjes er een win-actie aan koppelen. Zo moeten jullie ook iets doen, waarvoor één van jullie beloond wordt. Dat is juist leuk toch?


Weet jij het antwoord op de bovenstaande rekensom en heb je nog niet gereageerd? Doe dit dan alsnog. 

Waardering
Ik vind het super leuk als jullie reageren op mijn posts op Facebook. Interactie is heel erg fijn, dat waardeer ik enorm. Wist jij dat ik probeer op elke reactie persoonlijk te reageren? Waarom? Omdat ik dit zo leuk vind dat jij de moeite neemt om te reageren en omdat ik daar heel blij van word. Hoe blij? Zo blij, zie hieronder ;) 

Foto: Heinz Trebuth

Vervolg
Maar wanneer komt er dan nadat er een spelletje of rekensom is verschenen een uitslag en wanneer komt het volgende spelletje online? Daar moet ik nog eens over nadenken. De bovenstaande rekensom zal de komende maand (mei) nog actief blijven. Ik verwacht dat ik een maand na vandaag, dus 24 mei een gelukkige bekend maak.

Korting
Omdat ik blij ben met de behaalde 1200 likes, geef ik jullie vandaag een extra kortingscode. Met de code likes krijg je maar liefst 10% korting op jouw bestelling. Deze code is geldig tot en met 01-05-2018 en geldig voor alle producten.

De gelukkige die 10 proefzakjes losse thee heeft gewonden is Lesley Witterland. Lesley wil jij binnen 1 week contact met mij opnemen hierover? Wanneer ik binnen 1 week niets hoor, vindt er een nieuwe loterij plaats.

Ik ben benieuwd wat jij van deze verandering vindt? Ik hoor het heel graag.

Liefs, Nicole

Reacties

  1. leuke veranderingen. Leuk voor de trouwe volgers dat je niet hoeft te wachten tot er weer 50 nieuwe likes bij gekomen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten